DamlaNur29 Erdeminannesi0219 bilim adamları biliyor olabilir ama burdaki hamilelerin bazıları bilmiyor olabilir o yüzden yorum yaptım zaten herkesin kendi fikri bana göre böle şeyler batıl inanc herkesin kendi özgür iradesi ben sadece yorum yaptım siz neden ters cevap veriyorsunuzki
Erdeminannesi0219 DamlaNur29 benim yazdığım yoruma çok saçma yazan sizsiniz. Ben orda olan bişeyi yazdım kendi çocuklarımda hemde. Buradaki hamilelerinkini de merak ettim onlarında öyle mi diye %100 dogru bi yöntem demedim. İlk başta tersleyen sizsiniz 🙂
Erdeminannesi0219 Denilotti baktım şimdi yaş 26 gebelik martta oldu ve erkek diyor. Sadece marta değil Ocaktan mayısa kadar hep erkek 🤨doğruluk payı ne acaba 😂
saramomy Erdeminannesi0219 sen öyle diyince benimde dikkatimi çekti evet 2 tane duruyor ama doktor öyle bir şey demedi hiç🤷🏻♀️
Erdeminannesi0219 saramomy erkek doğdu içine nedense 😍benim oğlumun kesesi de yana dönmüş kalp şeklinde atayım da şimdi bakın 😂
Cansss benim ki 8 haftalık. Ve ultrason fotoğrafında sol tarafta.ve hatta sol tarafa dönük bi vaziyette????
saramomy Erdeminannesi0219 cidden öyle sizinde ama benim attığım görüntüde sağda duruyor gibi kıza benzettim bende🙈
Erdeminannesi0219 saramomy Allahım herkese sağlıklı sıhatli evlatlar nasip eder inşallah 😍ama yorumlarda biri nub teorisinden bahsetmişti onu araştırdım oğlumun ultrason kağıdına baktım gerçekten doğru bişeymiş 🤔