Berna1409 Kizlar hamilelikte karinca yagi kullanan varmi. Onceden kullaniyordum ama hamileligimde bir kere kullandim son kez bir daha kullanmak istiyorum ama korkuyorum 37 haftaligiz bu arada 🙄
Berna1409 turunculuanne evet tug azaltmasi icin kullaniyordum daha once faydasini gormustum hamile iken tereddutte kaldim biraz ya🙄
turunculuanne Berna1409 yüzüne sürüyorsan bir şey olmaz bence canım ama araştırmak lazım yine de. Ben de kullandım bi ara ama düzenli değil.. hala var evde öyle duruyor ☺️
Berna1409 turunculuanne yok ay yuzume degil bikini bolgesi icin agda yapicam cikmasim doguma kadar diye😂
Emren Symnzl hayır aktardan alın tamamiyle sıvı olanından ben yaklaşık 10 dk baldırlar dahil masaj yaparak sürüyorum etkisinide çok gördüm
Symnzl Emren aktardan aldım canım zaten doğal diye verdiler ısnınca sıvılaşıyor ama kimyası bozulur mu acaba diye çekiniyorum o yüzden ısıtamıyorum 😅
Berna1409 turunculuanne bende korktum iste suremedim ay doguma kadar cikmasin suruyum dediydim ama surmeyecem herhlde
Symnzl Emren netten baktım canım da onlarda hep katı sıcak su içinde eritip kullanabilirsiniz yazıyor öyle yapacağım inşALLAH 😅