1Anne_ Busra221 ben çok yrim korkacak bisey yok sucukları önce tost makinesinde kızartıp ekmek arasina koyup ekmeği sonra kızartıyorum sende öyle yap cnm öyle çiğ kalmıyor ekmek arasında
cocukgelisimcianne_ Busra221 hamileliğimin başlarında doktorum kesinlikle yasak dedi bana 16ncı haftada dayanamıyorum canım çok istedi dediğimde sadece bir kerelik dört dilim iyice pişirip ye dedi çok riskli yemeyin bence
Busra221 hilal_yener ya bende tostun arasında yiyorum ama internette okudum. Yememek gerekiyormuş da canım cok istiyo napiyim 😤
Busra221 1Anne_ bende tost makina arasında kızartıp öyle yiyorum canım . Aynen ciğ kalmıyo ama insan tereddütte kalıyor
hilal_yener Busra221 ya işlenmiş gıdaların hepsi zararlı diyolar ama ben 34. Haftamdayım bebeğime zararı oldugunu görmedim
Busra221 hilal_yener evet ya Salam pastırma sosis Yenmemesi lazım diyor ben de onları yemiyorum ama sucuğa tostun arasında dayanamıyorum😞 seninde doğuma bişey kalmamış inş sağlıkla gelsin bebişin
Yeliz1905 Busra221 bende arada yiyorum safce çok pişir ben tostta ayrıyeyten pişşrşp arasına koyuyorum
Busra221 Meralvedatazer işlenmiş ürün olduğu icin canım yenmemesi gerekiyo diye okudum duydum doktorumda öyle dedi
cocukgelisimcianne_ Meralvedatazer sucuk vs falan toksoplazma dan dolayı yememek gerekiyor çiğ et ürünlerini hatta bu durumdan dolayı çiğ tavuk et kıyma vs dokunmamak gerekiyor elde herhangi bir kesik olduğunda ordan bakteriler çocuğa ulaşabiliyor toksoplazma durumu yeşilliklerde de mevcut yeşillik sebze yıkandıktan sonra elleri mutlaka sabunlamak gerekiyor 🤷♀️ Ben çok rahat biriyimdir amaaan annelerimiz nasıl doğurdu bizi diyorum ama maalesef artık herşeyde kimyasallar kullanımı arttığı İçin bakteri olayı da artıyor oyüzden dikkat etmek lazım
anne543769 Busra221 ben yiyemiyorum canım hiç midemde reflü çıktı ilk aylarda yiyebiliyordun 30. haftadan sonra artık yiyemiyorum. yanıyo midem
123_456 Busra221 ya benimde canım sucuklu yunurta istiyor şimdi çook yemek istiyorum birşey olur mu😒😒
Asl90 Sadece iyi pişmesi önemli değil kızlar,içerisinde koruyucu maddeler var. Nitrat gibi onlar zararlı güvendiğiniz bi kasaba yada kendiniz evinizde yaparsanız iyi pişerse sorun yok