Ebrar18 Normal zamanda o kadar hereketli ki eli bacağı bi yerden çıkıcak gibiydi . Ama dün ve bugün hareketsiz siZdede böyle mi nie böle oldu
Sermec27 Ebrar18 bu haftalarda günde en az 10 hareket hissetmeniz lazım bence bir doktora görünmenizde fayda var
filizzzz Ebrar18 ya bende 31 haftalıgım normalde cok gateketliydi benmde dün ve bugun hareketlerinde azalma oldu aynen benimde tuhafıma gitti hareket var ama az sıklıkla degl
Yagmurtan Ben de 35. Hafta dayım benimki de ya Bi yere toplanıyor ya da yüzüyor sadece tekmeleri azaldı ama doktorum normal dedi büyüdüğü için
Ebrar18 Yagmurtan dün bi kere hıçkırdığını hissettim . Bi anda bıçak gibi hareketlerin kesilmesi düşündürüyo beni 😕🤷🏻♀️
1Heyv Ebrar18 benim De öyle oldu telaş yaptım. Sabah namazına uyandığımda baktım nasıl hareketli :)) Endişe etme günlük hareketini say yeter. Zaten 1-2 hafta öyle sürüyor sonra yine eskisi gibi hareketleniyor
Ebrar18 Sermec27 5-7 defa anca hareketi oluyo . Bende 10 defa hareketini bekliyorum ama olmadı . Pazartesi ramdevu aldım hemen
Yagmurtan Evet 10 kere hareket etmeli imiş çok sğkür benimki hareketli de ama yavasladı baya. Sizde sayın hareketini
Gulsahtavlaci Hiç korkmayın ben geçen günlerde hiç hissetmedim sadece kendini bi yerde topladı bıraktı 4-5 kez. Doktoruma yazdım gittim nst çektirdim ne sancı ne bişey çıkmadı korkmayın bu haftalar normal bende 32 haftalık hamileyim