0502 Merhaba arkadaşlar 🤗 Biberon ve emzik hangi marka alacaksınız yada alıpta memnun kaldığınız ürün var mı ??
Sibelgokhan 0502 ailemdeki herkes cocuklarina hepsi avent kullandi.ve çokta memnundular bundan dolayı bende avent tercih ettim
Suledonmez2906 0502 bende Nuk un emziğini aldım cnm ama biberonda avent almayı düşünüyorum daha almadım💁🏼♀️
Muhammedim0125 0502 wee baby aldım antikolik cam aventle aynı özelliği. Plipsh avent aldım emzik de ultra air 😂
neslim1995 Valla canım bende sipariş ettim bekliyorum biberon timmppe toppe antikolik aldım emzikte philips avent ultra air emzik aldım bakalım nasıl olacak ☺️
neslim1995 0502 inşallah bir fikir olmuştur aslında bez biberon emzik gibi ürünler bebekten bebeğe değişiyor tutturmak mesele ☺️
Zeroart İlk kızımda avent almıştım ama sürekli boğazına kaçıyodu süt. Sonra nuk aldım ve çok memnun kaldım. Şimdi direk nuk aldım.
Sibelgokhan Sebu cam aldım canım zaten.plastik olan hicbir markayı kullanmanızı önermem sağlıklı degil
Ezgim Ben sut sagma makinasinin biberonunu kullandim lansinoh cok memnun kaldim emzik hic almadim vermeyi denemedim 🤗
Misshenriett_e Bende bibs aldim emzik ama biberonda hala kararsizim bu gaz giderici olanlar hangisi acaba
zeynepdemirtaserol 0502 avent cam biberon ve bibs emzik aldım emzikler çok güzel göz atabilirsiniz yapısı da anne memesine çok benziyormuş❤️