sukranaslier Merhaba çiceği burnunda anneler 5 günlük anneyim epidurel sezeryanla doğum yaptım daha yeni toparlanıyorum sütüm çok az geliyor bir çay kaşığını anca dolduruyor bir göğsüm bebeğime yetmiyor sizde durumlar nasıl yardımcı olabilirsiniz? ( ne buluyorsam içiyorum sütüm gelsin die )
Efulim_22 sukranaslier bol su, kayısı hoşafı, bulgur pilavı, humana stil tea, havuç, dereotu. manuel pompa kullanıyorsan zor gelir canım elektirikli süt sağma makinesi al gelir ve sıcak su ile duş
zeyzey95 sukranaslier mama veriyosun muhtemelen verirken eds emzirme yöntemi yaz Google a o şekilde ver mamayı süper bişey sütün gelir bi kaç güne inşallah o zaman meme reddi yaşamazsın
Peri_ss03 sukranaslier walla ben ozellikle bisey yemiyorum hergunki yedigim seyler ilk 2 gun cok azdi ama yetiyodu simdi masllh elbiselerim sirilsiklam oluyo okadarki taşıyo. Yani kafama takip hic stres yapmadim sende sakin yapma sakın bende 11 gunluk anneyim 💓
Aysse-03 Benimde doğum yapalı 20 gün oldu meme ucum yok bebegim tutamıyor ilk günlerde bende mama vermek zorunda kaldım sonra elektrikli philps gögüs pombasını aldım hemen sütüm sağdım verdim tavsiye ederim .biberonla veriyorum