Damlaveminigi Merhaba hanımlar geçen gün birtane post açılmıştı lohusa takımını çok uyguna alan bir arkadaşımız vardı 2 takımı 180e almıştı sanırım inşallah bu yazıyı okur nerden aldığını sormak istedim kaydetmiştim ama bulamıyorum şuan 🌸
Merve_kucuk Damlaveminigi Ben bunu aldım ama bu rengi kalmamış sanırım ☺ https://www.lohusahamile.com/oyda-5105-dantel-detayli-sabahlikli-lohusa-pijama-takimi
Kbr_71 Damlaveminigi bende pijama takımı sabahlık 120 ye aldım gayette kuması çok güzel internetten almadım ama
Damlaveminigi Merve_kucuk teşekkür ederim cevapladiniz bakıyorum hemen çok güzelmiş ayrıca sağlıkla giyin 🌸
Mervealco Ben düğmeli pijama takımını, sabahlıklı geceliği de trendyoldan aldım nicoletta markaları hepsi toplam 160 tl ye geldi çok uygun fiyatı diğer sitelere göre
dvran22 Damlaveminigi canım 7 ay önce normal doğum yaptım lohusa takımını hiç kullanmadım öyle hastaneye götürdüğüm gibi eve getirdim Alt üstlu takım kullandım onlar daha rahat geldi bana kişiden kişiye değişir alacaksanda aşırı pahalı birşey alma bide büyük büyük beden al içinde rahat olman için
dvran22 Bi de enucuzbebekmarketten bakabilirsin lohusa takımına Ben çarşıya çıkınca 30 tl ye almıştım yoksa dediğim sayfadan alacaktım😂
Damlaveminigi 1prens1prensesannesi_ aa evet sizdiniz 🤗resminizi gördüm teşekkür ederim bende o sayfadan bakicam kaydetmiştim ama sildim sanırım yanlışlıkla sağlıklı günlerde kullanın 🌸
1prens1prensesannesi_ Nesrin54 bende o siteden aldık canım resimleri paylaştım.. Gerçekten yeri felan yumuşacık çok güzel
Nesrin54 1prens1prensesannesi_ tmm tesekkür ederim bakıcam bende🥰😘 sizce 1 tan e yeterli mi ? Cnku zaten normalde kullandigim pijamalarim da var salas rahat giyeblcegim