Svcn34 Ben ozele gidiyorum fakat erken dogum nedeniyle doktorum üsküdar zeynep kamil hastanesini önerdi. Hastane nasil ozel odası var mı? Memnun kalan var mı? Yardmcı olursanz sevinirim.
Sibellllo Svcn34 zeynep kamil güzel bi hastane ilgili lakalı kadım dopum alanı cok gittim ama doğum yapılır mı bilmiyorum geçen hafta gittim pamdemi olmus dikkat et pek hassas gelmedi ortam bana koronalılar geziyordu sağlam gebelerin inde nasıl kaçtımı bikmiyorum
Simgesydn Svcn34 burada bir arkadaş zeynep kamilde yaşadığı rezilliği anlatmıştı uzun uzun doğum da yaşadığı sıkıntıyı anlatmıştı. Bence araştırın.
Svcn34 Sibellllo ben en son 5 sene once gittim.suan ne durumda bende bilmiyorum titizlik acisindan ve doktorlar acisindan sıkntılıydı eskisi gibimi bilmiyorum corona orada yok denmisti ama siz gordunuz dimi var yani
Svcn34 Sibellllo Sibellllo doktorum ertelemeye calisiyor serum verdi igne yaptirdi fakat nstede sancilarim cogaliyor 3. Sezeryan oldugu icin ve 2 dogumumda bebekler erken dogdugu icin buda gelir endisesinde ozel hastanelerde erken dogum.icin yatis hic birsmyer kabul etmiyor malesf kaldm oyle