Aysessss Bebektas1 27+1 de 1237 gramdı cnm, yaklaşık bir hafta ilerde demişti dr, senin de ilerde bence maşallahhh 😂
Sevgigursoy Bebektas1 ay bende 29 um ama 5 haftadır gitmiyorum hastaneye ama kaç kg oldu çok merak ediyorum 🙈
Elifcek Bebektas1 29 haftada 1500 gram demişti ikiz benimkiler pek inanamıyorum daha küçük olmaları lazım ultrasonda çok çıkıyor sanki tek bebek 1500 olurken ikizlerin böyle olması pek inandırıcı gelmiyor bana 😕acaba doğru mudur ki
Bebektas1 Sevgigursoy bende öyleydim çok merak ediyodum doktorumda gün içinde gel bakarım deyince hemen gittim iyikide gittim içim rahatladı zaten yeterince bu karantina olayları stresli bi süreç bide bebek nasıl falan insan merak ediyo cidden
Twinsmomtwoboy Elifcek dogrudur canim neden dogru olmasin ??? Bnde 26 da gittim 1100 1200 du farki yokki tek gebelikten
Elifcek Twinsmomtwoboy ne biliyim . Bizim sülalede ikiz çok ve kimle konuşsam ikiz onlar daha küçük olurlar diyorlar galiba ondan pek inanasım gelmedi . Çevrenin etkisi ☺️
Nse Bebektas1 bende 29+4 haftalık hamileyim cnm dün gittim hastahaneye kilosu 1180 çıktı herşeyi haftasına göre uyumlu kilosu 10 gün kadar geride dedi ama ben kendim de kilo almadım bu zmna kadar 4 kilo anca aldım
Bebektas1 Nse son aylar daha çok kilo alıyo bebekler illaki sizinde öyle olacaktır😘 kilo falan pek önemli değil sağlıklı olması herşeyden önemli
Sevgigursoy Bebektas1 kaşık ağrım vardı az önce gittim 1560 dedi doktorum 29+1 im , insanın içi rahatlıyor
Nse Bebektas1 doktor dün tahmini üç kilo flan doğar dedi dediğiniz gibi sağlıklı olsun da kiloyu doğduktan sonra da alır inşallah genetikte olabiliyor Muş ben minyon tipli yım eşim de öle o yüzden fazla sorun etmiyorum