mervebalandi28 Prenslerannesi 35.haftanin basinda 3.308 ddedi 200 300 gram yanilma oluyor net uc kilo bebek gayet iyi demisti🙂
SemaCoskun Merhabalar 😊 bence kilolara o kadar takilmayin derim önemli olan bebeğin sağlıklı olması benim ikinci gebeliğim kızım olacak inşallah 35.haftada 2400 kgdi. Oğlum da yaklaşık 4kg doğmuştu ama dikisim cok olmuştu. O yüzden kilolarıni sorun etmeyin bence doğduktan sonra çabucak toparlaniyorlar zaten 😉
Prenslerannesi SemaCoskun bnm oglumda 2500 dogdu sonrası beni cok zorlamıstı ondan korkutorum o halde dikişim coktu
SemaCoskun Prenslerannesi geçmiş olsun yapı meselesi demekki sağlıkla doğsunlar gerisi gelip geçici ☺
Annesed Prenslerannesi özel bişey yemedim öyle eşim et yemeklerini çok sever çok sık et yiyoruz ben ona bağlıyorum muz falan diyolar ama ben aklıma geldikçe yiyorum ama yapı meselesi heralde biz taşınma aşamasındaydık ben bu ara hiç kilo alamamıştır heralde hiç doğru düzgün yemek yiyemedim dedim yine 2haftada yarım kilodan fazla almış MaşAllah 🙏 Hepsi sağlıcakla gelsin kilo doğduktan sonrada olur 😇
NesrinGnerYlmaz Prenslerannesi 35- 36 . Haftalarda ve 2500 kilo ise korkma bence gayet iyi durum da 1.500-2000 kilo doğan var 🙁
Ballilokma 35 te 2825 gr. Bence bu aralik gayet normal. 3 - 3,5 kilo civari dogsalar yeter Allah in izniyle
Aysenn 35+2'de 2.600 gr , 45 cm geldik 🐣 Şükürler olsun... Sağlıkla kucaklarimiza alırız inşallah bebislerimizi 🤗