rabnaz6822 Meryem111 canım ben 27.haftadan sonra başladım 😅civilin kapıda ödemesi var 💁🏻♀️Duru granül Deterjanı,müslinleri,ağız mendili müslini,omuz örtüsü,tulumları,emzirme sütyenlerini civilden aldım diğer kalan herseyide ebebeğin int sitesinden aldım🙆♀️
Sevgigursoy Meryem111 ben 29 haftalığım çizimde öyle pek bişeyimiz yok merak etme 😁 yeni yeni almaya başladım
il-cn Biz de 22. Haftamizdayız. Eksiklerimizin cogunu tamamladim internetten,son dakikaya bırakmak istemedim hicbir seyi. Sizlerde internetten siparisle tamamlasanız cok iyi olur bence.
Kubra_ksk Ben instagramdan birşey almayı düşünmüyorum nerde nasıl yapıldığı belli değil e bebek var ve bir çok markanın internet sitesi var zaten oralardan almak daha mantıklı geliyor bana
Ceydaackgz Meryem111 aynıyız b n de 25+6 dayım. Sıkıntı yapma Allah verir kolaylığını. Bayramdan sonra herşey biter düzelir İnşaAllah. 🤲🏻🌸
EsEmEy Meryem111 biz de 28+4 olduk yeni yeni internetten birşeyler almaya başladım hem şu süreçte kafam da dağılıyor birşeyler aldıkça 🤷
Ebruumutluuu Meryem111 Netten alınn ben beşigimii bileee o şeklde aldımm heryer kapalı amaa neredeyse interntte herşey war ve siteler acıkk