Mom67 Semaeyp ben de adetime yaklaşık 1 hafta kala 14 değeri ile öğrenmiştim. Çok erken olduğu için değer düşüktü önemli olan 2 gün sonra 2 katına çıkması. 🌸
Semaeyp Mom67 benim ilk 7,4 2 gün sonra 41,4 2 gün sonrada 177 oldu canım dr artık 3 hafta sonra gel dedi inşallah gittiğimde mutlu haberi alırım 🙏🏻
Mom67 ayminaninannesi evet 22 haftalık hamileyim 🌸 iki gün sonra 64 oldu, iki gün sonra 240 oldu daha sonra kan vermedim direkt keseyi görmeye gitmiştim 🤗
Semaeyp Mom67 Gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim senin adına 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Lara44 Semaeyp yükselir yükselir hiç merak etme pozitif düşün ben hep öyle yapıyorum ilk hamileliğim de yaptığım şeyleri endişeleri bunda yapmamaya çalışıyorum 🙏🏻 Normalde hamile olduğumu öğrenir öğrenmez doktora giderdim şimdi diyorum mayıs ayında giderim biraz büyüsün… tecrübe aslında yaşadıklarımdan dolayı rabbime emanet diyip teslimiyet yaşıyorum . 🤲 Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın sağlıkla doğsunlar
ayseguloks Kızlar bende 2 gün önce verdim 32idi , oksapar kan sulandırıcaya başlattı hemen doktor kan pıhtılaşmam var . Şimdi yine beta verdim dua edin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻👶🏻
Semaeyp ayseguloks inşallah hayırlı sonuçlar alırız canım olumlu düşünelim 🙏🏻 Benimde 7,4 sonra 41,4 dün beta verdim 177 oldu 3 hafta sonra gel dedi doktor inşallah artar değerlerimiz 🙏🏻
Semaeyp Cns_33 en son 177 çıktı beta sonucum canım 3 hafta sonra gel dedi doktor, inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız🙏🏻