Merhabalar. Hiç doğum hikayemi yazmak istemiyorum buraya çok istemiştim ama bu durum insana hiç bişey yaptırmıyor. Öncelikle dualarınız da kızımı katar mısınız Allah rızası için. Dualarda buluşalım. Kızımın adı Asel Duru belirtirseniz çok sevinirim. 14 Nisan da Normal doğum yaptım. Bebeğim miniğim doğdu hemen solunumunda sıkıntı vardı. Mosmordu kızım. Ağzından burnundan hortumlar attılar kızıma 😓 benim o sırada dikişim yapılıyordu. Ne olduğunu sordum kimse adam akıllı bişe demedi. Oksijensiz kaldı denildi neyse bn odama falan geçtim. Bebekten hiç bi şekilde haber alamıyorum. Yoğun bakıma indirmiyorlar. Neyse sabahı zor ettim sabah oldu hemn indim yoğun bakıma konuştum doktorla solunum cihazına bapladıklarını söylediler kalbinde delik ve üfürüm de varmış şimdi de ciğerlerinde enfeksiyon çıkmış kana karışmamasını sağlıyorlarmış. Antibiyotik tedavisi uygulanıyormuş. Solunum cihazından ayırmışlar nefes alışı normale dönmüş. Çok zoruma gidiyor koklayamadım öpemedim dokunamadım kızıma çok zormuş. Bizim durumuzda olan varmı benim ki bi umut kapısı çok şükür Rabbim’e durumu iyiye gidiyor. Bu süreçten kimsenin geçmesini istemem. Hani tecrübeli anneler varsa bebekleriniz nasıl anlatırmısınız. Ben evimdeyim bebeğim hala hastanede. Dört gözle bekliyorum onu. Uzun oldu biraz hakkınızı helal edin Rabbim herkese hayırla bebeğini sağlıklı şekilde kucağına alıp büyğtmeyi nasip etsin inşaAllah 🤲🤲🤲