Rabia37 Benim bi sorum olacak 6 aylık hamileleyim ama rahimde ara ara ağrılarım oluyor yattığım yerden kalkınca hemen doğrularmıyorum bazen yürümekte bile zorluk çekiyorum çok baskı yapıyor ikinci gebeliğim bu arada bunların olması normal mi
Ayselismail Rabia37 bnmde oyle oluyordu gebeligimde rahmime kasılmalar oluyordu hareket edemicek hala geliyordum o kadar oldıki gün içinde sağlık ocağına gitım doktor bir sorun olmadığını söyledi ondan kısa bir süre sonra erkn doğum oldu ama sende Baska sorunlarda olabilir ihmal etme yinede doktora görün derim
Mehtapp93 Rabia37 bende de oluyor canım 6.ayımdan beri 8.ayıma geldim bitiriyorum hala ara ara oluyor ama doktorum problem olmadığını pelvis kemiğim ayrıldığı için ağrı baskı oldugunu söyledi. Herkesin farklı oluyo sanırım en doğru bilgiyi doktorun verebilir
Rabia37 Ayselismail ikinci gebeliğim ilk gebeliğimde karşılaşmadım böyle bir sorunla doktorum da izne çıkmış ne zaman geleceği belli değilmiş yerine başak bir doktor geliyor oda haftada iki gün çalışıyor akşam 7 den sonra gelmiyormuş randevu ile bakıyor devlet hastanesine de gidemiyorum malum hastalık yüzünden şaşırdım kaldım bir buçuk aydır gidemiyorum hastaneye
Hazalderos Ayselismail bunlar erken hamilelik belirtisimiymiş peki? Bende özellikle kısa bile olsa dışarı çıktığımda ciddi bi baskı ve zorlanma hissediyorum 29.haftayım yaklaşık 2 haftadır böyle
Ayselismail Hazalderos ya bilmiyormusunuz gercekten çok içtenlikle soyluyorum doktorlar açısından yüzüm hiç gülmedi hiç şansım yok takibi altında olduğum doktor yüzünden erkn doğum oldu çok ciddi bir sorunum varmış bunu kendisi ne görmüş nede beni bilgilendirdi kendisinden rapor istedim detaylı oltrasyona girmek için aciliyetim olmadığımı söyledi vermedi ve bir ay sonra girebildim oltrasyona gitım gibi sezaryana aldılar kan pihtisi varmış başka doktorlar bu zamana kadar bebeğin nasıl tutunduguna bile çok şaşırdılar
Ayselismail Hazalderos ya bnde o ağrılar başladığında 30 haftalıkti 31dede erkn doğum oldu onunla kesiştirilirmi bilmiyorum açıkçası başka sebeplerdende olabilir doktora gozukmeniz iyi olur