Oykutoskuzey MervEnis canım benim piercing kısmı gerildi yirtilacak gibi arada bir tak çıkar benim yaptığım hataya dusme devamlı takma çok üzgünüm ama çok kotu durumda 🙄🙄😟
sukayhanacar MervEnis benim de vardı göbeğim de ama ben rahatsızlık hissettim daha ilk zamanlar da direk çıkardım. kapanırsa da kapansın doğurunca tekrar deldiririm diyorum😂
Happybaby_ MervEnis canııım hem ablamda hem bende vardı ablama açılma oldu çok kötü :( o yüzden ben hamile kaldığım gün daha çıkardım hiç açılma olmadı sadece kapandı
Buse91 MervEnis 28 haftalık olduk yeni çıkardım artık tahriş etmeye başladı çünkü deri gerildiği için. Arada tak çıkar yapıyorum kapanmaması için😊
Siyahkelebek Valla ben 25. Hafta içindeyim, karnımda kocaman oldu ama piersing hiç rahatsız etmedi henüz geniş geniş hareket ediyor😁 göbek derisi gerginliği ile alakalı sanırım zarar görmesi
Melmel35 MervEnis 25.haftadayım karnım çok gerildi çıkardım artık, taktığım zaman incecik duruyor her an yırtılacak gibi😔 5yıldır kullanıyordum üzdü biraz ama doğumdan sonra artık 😂
Melisilaydasolmaz Zararlı çünkü göbek büyüdükçe delik içine giriyor yani benim öyle oldu birde enfeksiyon kapma olasılığın çok yüksek gebeyken bence çıkartmalısın doğumdan sonra tekrar deldirirsin
kivircik_01 MervEnis bende de vardı ilk öğrendiğimde çıkardım mecburen Çelik kullandığım için ama hamileler için piercinglerin olduğunu görmüştüm Araştır istersen