Haandeyamann Merhaba sevgili hamisler kuaförlerin kapalı olması sizi nasıl etkiledi doğumuma co kaz kaldı napcagimi bilmez durumdayim
Buskprl Haandeyamann kuaförümün numarası vardı arayıp rica ettim sağolsun oda geri çevirmedi. Hem onun işine geldi hemde benim:) sabit gittiğiniz kuaförler varsa bi şansınızı deneyin isterseniz, çünkü hepsi gizli saklı yapmaya devam ediyorlarmış🙈
Zeynoo21 Haandeyamann canım ben 9 ay boyunca kendı ağdalı kendım yapıyordum bıraz zor ama kendın yapmaya çalış bence agda gıbısı yok
Alyami Haandeyamann ben 36+2 yim geçen gün hiç görmedigim halde eldivenle aldım tertemiz ☺ hep ağda yaptıgım için incelmişti o yüzden sıfır acı ☺☺
Mrvm005 Haandeyamann ben jilete dondum ama esimin tras basligindan birine el koydum cunki digerleriyle bi yerimi keserim diye korkuyorum. Malum goremiyorum falan. Acilsaydi rahat etseydik ama acilmaz daha acilsa da esim yollamaz bnde gitmem. Artik bi sure daha bu sekilde devam bacaklarimi makimeyle alcam sadece bikini bolgesi jiletle malesef.
gguler Bende 33. Haftamdayim evet kuaföre gidiyordum hep senelerdir . Ama şimdi gidemiyoruz da ne etcem bilmem . Agda gibisi de yok . Çok rahat ediyo insan .
ebclm Bende 36 haftadayım ne yapcam bilmiyorum hep ağdaya gidiyordum doğumda yaklaştı sürekli temiz olmak lazım malum
gguler Buskprl korkuyorum işte . Agda yüzünden allah korusun sıkıntıya sokmayim dedim ne kendimi nede başkasını . evde çözüm yolları arıyorum kendim yapmaya caliscam artık 🤭😅
Haandeyamann gguler aynen bende içime sinmiyor bu kadar dikkat ederken herşeye bile bile kendimi de bebegimi de riske atmak istemiyorum ama kendinde çok zor görmüyor insan 😂😂🤷♀️😔
gguler Haandeyamann esimle beceremeyiz de sanmıyorum ama annemle yada ikisinden biriyle denicem biseyler 😁😁😁. Agda işi gerçekten gidene kadar dert ,temizlenince de büyük rahatlık
Beyza78 Gebeliğimin başından beri ağdamı kendim yapıyorum kuaförlerdekş gibi makinem var son haftamdayım tekrar bi üzerinden geçicem ayna yardımıyla dinlene dinlene yapıyorum zor oluyor elbet ama insanın kendi işini kendi yapabilmesi kadar güzel birşey yok
Aise_35 Beyza78 aynen katılıyorum kendin yapmak gibidir yok . 28 haftalığım dün zar zor her halde 2 saatten fazla kendim ile uğraştım 😂😂🤣🤣göbüş küçükken sıkıntı değildi de git gide büyüyünce sıkıntı
Ozgnrgl Canım bende resmen dert edinmistim nasil olacak diye epilasyon makinesiyle aldım ayna yardımı ile aynı zamanda eldiven tavsiye ederim
Gulaycyrus Kızlar siz bunları konusurken ben sonunda başardım 🙈🙈🙈 eldivenle yoldum kendımı tabı aldığım jilet ve tüy dokucu boşa gitti ama olsun suan kuş gibiyim 😌