nurcakir58 Renkliye giren varmı ben bugün girdim 19 haftadayim riskliyim biraz büyük dedi 3 hafta sonra tam belli olur dediler sizin kaç m
Aise_35 nurcakir58 cinsiyeti ne bebegın canım erkek mi ? Erkek bebekler de olan şey ama bizde de var ama Doğuma kadar geçer dedi doktorum
Pikola_findik nurcakir58 canım benim bebeğimde de vardı sonradan geçti ama benimki kız sikinti yapma insallah bir seyi yoktur belli bir hafta sonra bebek buudukce duruyor bende korkmustum ama🤗
Portredekitirtil nurcakir58 benimde oğlumda detaylıda öyle çıkmıştı böbrek değil böbrek kanalı genişliyor canım çok önemli bişey değil korkma 6 mm ydi bizimki 8 sınırmış
nurcakir58 Aise_35 erkek evet riskliyim 3hafta bekle dedi kontrol altında ol dedi isallah daha çok buyumez
iremmm00 Benim kız 23. Haftada detaylıya girdim ben büyüme var dedi 28 de kayboldu sonra bende çıktı büyüme 🤷♀️
Aise_35 nurcakir58 genelde geçiçi olduğunu söylüyor doktorlar bu duruma . İnşallah tez zamanda geçer bütün bebeklerde
iremmm00 nurcakir58 öyle ben hertürlü acısına katlanırım ama bebek deli geçici durum gerçi bendekide doğumdan sonra geçermiş