Hanımlar bende 3 aylıkken Bartholin apsesi meydana geldi ameliyatla enfeksiyon çekildi . Doktorum büyük bir sorun olmadığını söylemişti herhangi problem olmayacağını söylemişti benimde gönlüm rahattı . Daha sonra bugun 38+6 dayım. Mecburen doktor değiştirmek zorunda kaldım. Özele geçiş yaptım . Bu doktorum bartholin apsisinden habersizdi .
Yeni doktoruma çatı tedavisi için gittim . Apsemin olduğunu bugun tedavi esnasında gördü . Normal Doğuma bebeğimde benim de uygun olduğumuzu söyledi çatımda herhangi bir darlık yok uygun ve hiç bir problem olmadığını söylemişti taa ki apsemi görene kadar. Bartholin apsem olduğu için normal Doğum yapmak istemediğini sezaryen Doğumu önerdiğini söyledi . Çünkğ Doğum esnasında patlayabilir enfeksiyonun yayılabileceğini söyledi . Yani bu durumda karşı karşıya olan varsa lütfen yazın lütfen 🙏🏼 patlama ihtimali de var çok istersen normal de alırız dedi fakat çok kararsızım Normal Doğumu çok istiyorum. Hangisi hayırlısıysa o olsun ama yinede danışmak istedim iyi geceler