Mlkrsln Bende yaşıyorum canım en baştan beri 25 haftalık olucam dr kaç kere söyledim normal diyor hep ☺️ tahlillerim de temiz çıkıyor alttan muayene etmedi hiç ilaçta vermedi
Halime32 Deletedmom137 yok sanmiyorum tetikleseydi bnimkini tetiklerdi ben 37 haftalik oldum canim halada sulu akintim var😂
Deletedmom137 Halime32 ya canım bazen hiç akıntım olmazken baZen günde kaç kere geldiği belli olmuyor 🤔
Subuss6 Deletedmom137 Ee ben 6 haftalığım benimde var 🤣🤣🤣 ileriki haftaları düşünemiyorum o zaman.. Ben bide progestan fitil kullanıyorum iç çamasırım hep nemli oluyor değiştire değiştire bi hal oluyorum 😂 Çok zor gerçekten yaaa
Sseyma1 Deletedmom137 normal miymiş ben az önce ilk kez bu kadar sulu akıntı yaşadım bi korkmadım değil burdan bi bakayım dedim 🤷🏼♀️ Henüz 14 haftalığız endişe etmem gereken bi konu mu acaba
1serapguneyli Deletedmom137 beeeen😂 Uzuuuunca bir süredir öyleyim o Yüzden 15 günde bir çıkıp kendine 5-10 tane kilot alıyorum çünküm yetmiyor artık kilotlarım günde 2 tane hatta bazen 3 tane değiştirdiğim oluyor ama doktoruma sormuştum Bi zararı yokmuş
Aysealbayrak Deletedmom137 valla daha yeni soru payalstim bu konu ile ilgili bende 37 haftaligim akıntıyla birlikte iç çamaşırım islaniyo suyummu geliyo diye korkuyorum
Gonay Aysealbayrak bnmde akıntıyla bırlıkte ıççamaşırım ıslanıyor.doğurmussnzdur muhtemel ama sormak ıstedm ?
Asasas Bende 14 haftalığım benim de Progestan kullandıktan sonra sulu akıntım oluyor. Endişelenmiştim ama normalmiş demek içim rahatladı
durununannesii 2-3 gündür sulu akıntı benimde oluyo koektum suyum mu sızıyo acaba diye burdaki yoeumları okuyunca bi nebze rahatladım