Gamzeguler Bende 6+3 gecen hafta keseyi gördük tam istediğimiz gibi dedi doktor yarın randevum var kalp atışını görürüz dedi heycanlıyım ilk bebeğim 🙏😃
alaninannesi20 Busranurasikk sat a göre 6+5 ti ama doktor geç döllenme 5. Hafta içinde gözüktüğümüzü söyledi ☺
Busranurasikk alaninannesi20 dediğim gibi geç döllenme olmuş çok sevindim kuzum hayırlısı oldun Rabbim hayırlısıyla sağlıklı şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin 🤗🤗
Gokselsnem Denizz01 bende 5+1 iken gördüm bugün 6 haftalık olduk 🙏 20 nisan kalp atısı için gidicez 😘
Ddrhsyn duyguhasan bende yarın hastaneye gidicem test pozitif kan pozitif kadın doğumcuya gidicem bakalm 🙏tahminen 5haftalığım 😇😇
GokceGenc Papatyali ya içim rahatladı resmen bunu dusunuyorum bi sorunmu var die 🙈 Hayırlı olsun bebişin cnm
Busranurasikk Denizz01 benim doktorum kalp atışını dinletmemişti tahlil için devlet hastanesi gittim ama oradaki doktor dinletti 😢 bebeğe zarar verebiliyormuş keşke dinletmeseydi zaten 1 aya kadar kendi doktorum dinletecekti ama hayırlısı diyorum bu arada benim kesem 4 haftalıkken görünmüştü ama alttan muayne ile ondan mıdır acaba?
Ozre Merhabalar , 3 dusukten sonra tekrar gebelik var 😉 7+4 deyim. Cumartesi doktara gidicem. Migde bulantisi ve kusma yogun sekilde. Ne yapmam gerektigini bilmiyorum. Diger gebeliklerim 6. Hftada sona erdi
Gokselsnem Bende tAhmini 6 haftalık diyordum adet günğme göre ama 5 hafta 1 günlük müş ultrason otomtk ayarlıyo onu adetimle uyuşmuyor 🤭
Papatyali GokceGenc merak etme canım hamileliği boyunca hiç bulantı kusma yaşamayan bile varmış sen rahat ol kafana takma 🙏🤗
Denizz01 Gokselsnem yok benim bulantım valla zaten en son ne zaman midem bulandı kaç sene oldu hatırlamadım için hiç sevmediğim işte o imşalllaj yaşamadan atlatırım 🙁(
Ddrhsyn Gokselsnem henüz bende yok ama benim uykum çok heryerim ağrıyor heleki kasıklarım belim agrıdan maf oldum 😇
Busranurasikk Gokselsnem canım benim doktorum bulantım İçin folik asidi kesti ama farklı bir hap verdi ilaç değil yine folik asit görevinde ama içinde zencefil olduğundan bulantımı azalttı hatta geçirdi diyebilirim doktorla bir görüşmelisin bence
Denizz01 Herkesin bir değil o bulamtı çekti diye sen çekiceksin diye bişey yok ki , öyle olsa herkes aynı gün hamile olduğunu öğrenir falan yani 😂 o yüzden belirti aramayın kızlar 🤫😌
Mervenazuur Salı günü gittiğimde 6 haftalık dedi. Kalp atışları başlamış 💗👼 Midemde yanma dışında bir sıkıntım yok şuan için. Çok şükür 🙏🙏