Merii33 Arkadaşlar yakın zamanda Mersin üniversitesinde detaylıya giden oldu mu pazartesi randevum var çok merak ediyorum bebeğimi ama virüsten dolayı içimde hiç rahat değil 😔
Kuzeyzeynep Merii33 canım üniversitede çok vaka var gitme derim çok yakın arkadaşım hemşire pandemide görevli 4 katları vakaya ayrılmış durumda. Maddi olarak sıkıntın yoksa filiz çayanı öneririm ben ona gitmiştim
Hasrettnc Merii33 canım şehir Hastanesi’nde korkut bey var detaylı ultrasona bende ona gittim muhteşem bir doktor
Merii33 Gunes6510 canım özele gidiyorum normalde şehir hastanesinde önce muayne olmam gerekiyormuş sonra detaylıya sevk ediyor o yüzden ona pek sıcak bakmadım
Kuzeyzeynep Merii33 canım kadın profesör instagrama yazınca çıkıyor zaten mersinin en iyisi benin riskli gebeliğim olduğu için gitmiştim. Özel muayenehanesi var
Merii33 Hasrettnc benim doktordan yana sorunum yok canımda hastaneler şuan riskli ya giden oldu mu diye merak ediyorum sadece yani evet korkuyorum ama gitmek istiyorum 🤷♀️
Hasrettnc Merii33 benim de cuma günü gitmem lazım bebeğimin durumunu çok merak ediyorum o yüzden gidecem
aminesmom Kuzeyzeynep canım içeriye senle birlikte birini alıyormu pandemiden dolayı acaba alırmı? Bide videoya cekmeye izin veriyor mu bende ona gideceğim de
Merii33 Arkadaşlar bugün Mersin üniversitesine detaylı için gittim çok şükür korktuğum gibi Bi manzarayla karşılaşmadım hastane gayet hijyenik ve sakin gidecek olan varsa ben memnun kaldım sizinde bilginiz olsun 🙏