Sun Fulya93 ben 35 haftalık oldum halen kusuyorum ama bebişe çok. Şükür bi zararı olmadı ben canımdan bezdim sadece
Ebruyildiz Busradonmezus Fulya93 canim bende ayni sen gibiyim migdem cok kotu 7 haftaligim doktoruma mesaj attim simdi prilam hapini kullan dedi aksam 2 tane bir de oyle denicem
Ebruyildiz Busradonmezus Fulya93 canim bende ayni sen gibiyim migdem cok kotu 7 haftaligim doktoruma mesaj attim simdi prilam hapini kullan dedi aksam 2 tane bir de oyle denicem
Fulya93 Çok sağolun arkadaşlar o kadar kötüyüm ki basınçtan yüzüm kan topladı su içsem kusuyorım 5 kilo vermişim 1 haftada zofer vermişti etki etmedi şimdi dediğiniz ilacı alayım o kadar kötü oldum ki artık kusmaktan başka bişey Yok aklımda midem bomboş
Ayberto Fulya93 bende 9 haftalığım 6. Haftamdan beri hiçbirswy yiyemiyorum aç geziyorum aç uyuyorum psıkolojim bozuldu dr prilam vermişti ama ben bebeğe zarar verir diye içememiştim ama burdaki yorumları okuduktan sonra bu aksam içmeye karar verdim prilamı inş etki eder 😞🤦♀️HepimiZin Allah yardımcısı olsun.
Zeyn7 Haftadayız 6. Haftada başladı şiddetli kusma kan geliyordu doktorum acil prilam yazdı sabah akşam içiyorum iyi yapıyor 5 kilo vermişim
Fulya93 Arkadaşlar allah korusun bebeğe bişey olmuyordur demi bişey olup anneyi zehirliyorlar falan aklıma o geliyor persembe randevum yoksa normal bir süreç mi
Ipeku Smyy06 aynen canmm valla evden ayiramiyorum benxe ama doktorada cekiniyorm artk her sefernde ilaci yazidrmaya😂
Fulya93 Doktorum beni hastanede yatırmaya karar verdi günde 10-15 i bulmaya başladı kusmam teşekkür ederim ilginiz için arkadaşlar midemden kan geliyor artık
mine-1994 Benim de midem bulanıyor sürekli ama sabahları kusuyorum ben canım da bi şey istemiyor 9. Haftadayım doktoruma dedim midem akşama kadar bulanıyor canım bi şey yemek istemiyor dedim normal dedi sürekli kusmuyorsan ilaç veremem dedi
Beeet Fulya93 canim zofer diye bi ilac var onh alip ic bu haftalar boyle geciyor ben 13 e kadar yataktan kalmamamistm ve birsey yememistm korkma birsey olmuyor senin suan zofer bulman lazim o seni rahatlaticak
Sun Fb-1907 bünyeyle alakalı sanırım hamile değilkende en başit üşütür üşütmez midem kötü oluyodu artık kusmalara bulantılara okadar alıştım ki korkuyorum doğumdan sora eskiye dönebilecekmiyim dye ha bu arada kızım olcak allahın izniyle cinsiyetle alakası varmıdır bilmiyorum
Linasuannesi Fulya93 ya canım yapıcak hiçbirşeyin yok ben günde 5kez kusuyodum vee hep açtım buna çözüm aslaaaaa yok ilaç o bu denemediğim bişey kalmadı hapı var doktorun verebilir kullanmadıysan ama bana etki etmedi çok zayıflamıştım ve bu 4ay sürdü şimdi 36 haftadayım toparlandım Allah yardımcın olsun karnın kasılıyor evet ama o senin depolarından besleniyor besinsiz kalmaz