Humeyraslanbayrak Merhaba arkadaşlar ben yoyko bebek arabası almayı düşünüyorum bu markada araba alıp kullanan var mı memnun musunuz ? ☺️
Bonnusimo Humeyraslanbayrak bende burda bekliyeyim:) vede hepsi buradadan alan var mı orada baya uygun youtubeda bi kız video çekip anlatmıştı bende ordan gördüm gayet iyiydi ama :)
Gulerkyk Humeyraslanbayrak merhaba biz aldık yeni geldii henüz kullanmadık ama çok kaliteli ve güzel duruyor
Poncik77 Humeyraslanbayrak bnde aldım kaliteli ve hafif daha doğum yapmadım kullanmak nasip olmadı henüz
Humeyraslanbayrak Bonnusimo evet şuanda indirimde birde yanında hediyeleri de. Var arka tekerlekleri ambasörlü çok iyi kullanışlıymış
Bonnusimo Humeyraslanbayrak normal mağazaları hiç gezmedende almak istemiyorum sıfır bilgi daha vaktimizde var ama şu ilk hevesler🙃 bakalım muhtemelen yoyko alacağım bende hediyeleride çok avantajlı
Cilemkarasu Bende hepsi buradan aldım 2 günde teslim edildi. Yoyko luxury modeli. Eşimle çok rahat bir şekilde kurduk . Kullanışlı ve güzele benziyor kalitesi iyi bence 👍