eylmkrgz Merhaba kızlar , 13+1 de erkek olarak cinsiyetini öğrendik ama değişir mi erken mi öğrendim diye korkuyorum çünkü yavaş yavaş birşeyler almaya başladım. Aynı zamanlarda öğrenip sonra değişen var mı ?
Busradonmezus eylmkrgz değişen duyuyoruz açıkçası kordonla karistirabiliyorlar doktorlar. Bir şeyler almak için bence 16 17.haftayı bekle
htc34sdkl eylmkrgz 12. Haftada erkek dedi. 14+3 başka doktor yine erkek dedi. Ben yine de ayrıntılıyı bekleyeceğim 🙂 sonradan farklı söylenen çok kişi var beklemeni tavsiye ederim
Fts2020 eylmkrgz bana 10. Haftada erkek demişti diger ay gittik erkek oldgu kesin dedi ben 6 aydan sonra almaya başladım değişir diye degil erken oldugu için şuan 33.5 iz inş saglıkla kucaklarız hepimiz
eylmkrgz htc34sdkl ya bende çevremde değişen duydum o yüzden 🙂 bir de 16. Haftadan önce belli olmaz diyor herkes ben 13 de öğrenince daha bir korktum. İlk gebeliğim olduğu içinde neye inancağımı şaşırdım 😁
eylmkrgz Ya %100 dedi ama yinede erken öğrendiğim için korktum :) biraz daha beklemek en iyisi sanırım haklısın