Kızlar 33/ 34 haftalıkken ultrasonda 36. Haftada görünüyor. Nst girdim hafiften sancılar çıktı. Kafası ilerde dedi. Bebek doğum kanalına girmiş. Benzer durumu yaşayanlar var mı, tosun olacak galiba 😅
Gebeliği 2-3 hafta önde gidenler
ozlem_1990 bizde aynı durumu yaşıyoruz 35 haftalıkken 38 haftalık görünüyor kızımın boyu kilosundan dolayı 3 hafta önden gidiyor aynı şekilde kızımın kafasıda Doğum kanalına yerleşmiş dedi doktor 🧿🥰😁Şuan 36+2 haftalığız 🥰
Nehir66 sezeryan yada normal doğum için konuştunuz mu canım? Benim doktor 4kilo üstüne sezaryan olabilir dedi .
Nehir66 sezeryan yada normal doğum için konuştunuz mu canım? Benim doktor 4kilo üstüne sezaryan olabilir dedi .
ozlem_1990 bende dün gittim 32+1 de 35+4 görünüyor dedi ve baş geliş pozisyondaymis. Bana da 4 kiloyu geçerse normal doğum zor olabilir dedi 😕
Minigimvebiz sağlıkla alalım da kucağımıza. Artik yapacak birşey yok bebisler karar verecek 🤗
ozlem_1990 amin inşaallah aynen öyle 😊
ozlem_1990 Pazartesi günü çatı muayenesi olacam3700 kiloda normal olur dedi ama benim kızım geçen hafta 3200 kiloydu bu hafta 3500 olmuştur 🤦♀️İlk doğumumda olacak sezeryan olmak istemiyorum da 🤦♀️İnş normal Doğumlarımız olur ya🙏🏻♥️
ozlem_1990 bende gittigimde 32.haftamdi ama doktorum kızımın 36haftalik gözüktüğünü ve kilo bakimindan da bu gidisle kilolu olcagi icin sezaryan dedi 😂😀