Zeyneb51 Nurce vallahi cnm ilk kızımda hastanede yatıyodum sürekli kusmaktan ağzımdan sürekli kan galiyodu artık kan kusuyodum şimdi oğluma hamileyim bundada az oldu ilk iki ay çok oldu imdada birinde duydum vallahi çiğ kuru fasulye yuttum çok bulandimi kesiyodu ya ona guvendimizden yada gerçekten kesiyo anlamadım keşke ilk kizimdada yutsaydim dedim🤣🤣
Nurce Zeyneb51 ayyy canım kızında çok kötü olmuş çok geçmiş olsun..şimdi de korona var sürekli de gidilmiyor hastanelere ..Allah yardımcımız olsun inşallah 12 den sonra geçer benim de kızım da 12 den sonra bitmişti ..yaşadığımı hissetmiştim vallaha hiç unutmam 😅🤲🏿
Miniginannesiiii1111 Nurce ben bulamadım valla 13. Haftaya kadar devam etti bol su tuket ben bol su içtiğim halde böyle oluyordu ha birde hoşaf iyi gelmişti bir ara
Nurce Miniginannesiiii1111 kız her gün hoşaf içiyorum ..ama su az içiyorum ve hareketsizim paso yatmada 😂🙈 ondan etki etmiyor olabilir canm
Miniginannesiiii1111 Nurce aynen öyle bol su yeneceksin bunu ben hala arada olurum çok nadir ama su çok yardımcı yazda geldi bol su içmen gerek
Zeyneb51 Nurce amin inşallah cnm inşallah herkesin miğde bulantısı biran önce diner çünkü çok kötü bişey benim kızımda 5 ay sürdü miğde bulantım oğlumda 7 haftalıkken başladı 14 haftada bitti şimdide aç kalairsam bulanıyo karnım tookke hiç birşeyin yok şükür 🤣🤲
Blackkcat Dlktpl canım naber😍yaaa ikizlere hamileymişsin bu çok güzel bi haber🤩biliyordum içime doğmuştu hep,nasıl gidiyor kuzum bebişler nasıl💙💙
Dlktpl Blackkcat suan cok şükür iyi cnm hafta ilerledikçe korkucam bukantı kabızlık sorunu yasıyırım cnm ya
Blackkcat Dlktpl çok sevindim benimde hala ara ara bulantım oluyor,kabızlık sorunuda genelde oluyor,posalı tüketmeye çalış,bebişler iyi olsun gerisi hallolur bulantın azaları 12.haftadan sonra🌸
zeome mide bulantısı için elma kabızlık için muz doktorum önermişti çok memnunum ilaçta var primal dr dıye ama aşırı ağırlık ve uyku yapıyor bıraktım denemelisin havuçta kabızlıga çok iyi geliyor en azından doğal 🥰
Nrgl_cntrk Ayyucebanu benimde bazen çok bulantım oluyor canım doktora gitmeme daha var acaba aile hekimi bulantı hapından yazar mı bana
Dlktpl Blackkcat ay cnm pırasa bılemyıyorum sımdı uzanmaya dıkkat edıyorum genelde belkı oyuzden az once bıle yemek yedım az bısey yesem zor yiyorum sankı asırı yemıs gıbı hıssedıyorum kendımı