Edaa76 Ponk-45 bende 19+6 bugün cinsiyet öğrenmeye gittim doktor baktı başta göstermiyor dedi sonra kız dedi %70 ya da 80 ama emin olamadı haftaya tekrar gidicem bakalım ozamn net bi şekilde gösterir insallah bebiş😊
Emvey Ponk-45 bizde 19+4 öğrendik prensesimi👸Bizi meraklandırmak için saklıyorlar kendilerini bebişlerimiz 😄😄😄
aysedrk Ponk-45 Bizde öğrenememiştik 20. Haftaya kadar falan ayrıntılı ultrasona girdiğimizde öğrenebilmiştik
Ponk-45 Edaa76 Bana da doktor görünmüyorsa kız olabilir erkek belli ederdi ama emin degilim şahsi tahminim dedi. Halbuki cok hevesliydim inatçı çıktı minikler😊
Iremgull11 Ben 13+1 im geçen hafta doktor kontrolum vardı doktor ayşe geliyo dedi bende bi inanamadım çok erken değil mi
Edaa76 Ponk-45 evet erkek olsaydı hemen belli oluyormus Ama net bisy söylemediği icin haftaya tekrar gel dedi doktor bakalım hayırlısı olsun 😊☺️
Sebu 12 de yüksek ihtimal erkek dedi 16 da sırtını döndü göstermedi kaldık öyle doktorda coronadan sebep acil bişi olmadıkça gelme dedi hayırlısı 😅