Mertarasinannesii Arkadaşlar korona virüslü şu günlerde genital bölge temizliği nasıl yapıyorsunuz önerisi olan ??
ilkaygulr Mertarasinannesii bende tüy dökücü ile alıyorum jilet çok kötü kasindiriyor hiç rahat edemiyorum
Shrcprs Mertarasinannesii venüs jilet ; burdan bazı gebeler önermişti. Araştırdım internetten ve kullanıcıları çok memnun. Sıradan jiletlere göre daha Geç çıkarıyormuş emniyeti iyiymiş. Trendyoldan hemen sipariş verdim 22 tl ye. Pazartesi elimde olur. sizde bir araştırın isterseniz kafanıza yatacağını düşünüyorum
Yasemin00 Mertarasinannesii Agdayla alıyodum ama karnımda büyüdü göremiyom malum virüsten dolayı da gidilmiyo adaya kendim ayna karsısında alıyorum krem lerde kimyasal oldundan zararlı diye biliyorum o yüzden jilet istemiye istemiye yapıyorum ne güzel azaltıydım adayla 😏
Mertarasinannesii Deletedmom337 sorun şu ki ben de öyleyim ve kimsem yok alacak da yani nasıl yaparım bilmiyorum
Busraf44 ilkaygulr Tüy dökücü krem hamile bayanlara yasak diye okudum, hatta üzerinde de yazıyor sizin dikkatinizi çekmedi mi? 😱
Kbrmrt57 Canım ben bimde kadınlar için satılan jiletten aldım çok da memnunum kendinden jelli hem çook ucuz
ongelukkig Braun silk epil var bende jilet başlıklı olanı kullanıyorum. Jilet gibi kesiklere yol açmaz en azından. Göbekten göremiyorum ama yapabildiğim kadar yapıyorum işte
ongelukkig Mertarasinannesii çok utanıyorum o şekilde çıkmaya ama elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum
Belislina 1 ay kaldı valla kör kör ağda yapıyorım kzlar 😂 Afedersiniz yatağa uzanın bi bacağınızı bağdaş kurar gibi tutun yapıştırıp çekin 🤦🏻♀️ Ama zor cidden ya gecenlerde hep kan içinde kalmışım nasıl yaptıysam 🤔 jilet vursam sert olcak daha kötü
Mertarasinannesii Belislina korkarım ben ondan ya yapamam jilet falan asla yapamam daha önce lazer yaptırmıştım şükür azalmıştı ama yine de var yani o halde doğuma nasıl gideriz 😫
NihalBurak Belislina canım ben de banyo yaparken oturuyorum yere bağdaş kuruyorum bi yandan da su gelmesini sağlıyorum öyle alması daha kolay oluyo bide böyle dene istersen
Belislina Mertarasinannesii bende önceden lazere gittim ama faydasını görmedim ki bende ağda yaparım anca diğerlerini yapamam ki bide ayna varsa aslında karşınıza koyup yapmayı deneyin
hfg Tüy dökücü zararlı diyolar ama bende ağdaya gidiyodum şimdi mecburen jilet vurdum karnım iyice büyüdüğünde eşime yaptırcam😂
Kubra_ksk Bende jilet bide braunun özel bölge için jilet şeklinde aleti var onu kullanıyorum tüy dökücü çok zararlı diye okudum ondan vazgeçtim göbektende görünmüyor zaten aynayla anca
Cengizelif Mertarasinannesii valla bende hep kuaföre gidiyordum geçen aynanın karşısına geçip hazır ağda bantlarıyla aldım batıklarıda epilatörle aldım tertemiz oldu bukadarını yapabileceğimi tahmin etmemiştim🤭
Belislina NihalBurak ağdaylamı😕 ben ağda yapıyorım hala ya çünkü jilet vursam hemen cıkıyor kaşındırıuor bide sonrası zor