Merhaba sevgili anneler öncelikle böyle bir döndemde doğum yapacaklara ve hamilelere allah yardimciniz olsun insallah diyip kendi hikayeme başlamak istiyorum ben dogum yapali çok oldu aslinda ama ancak yazabildim eylül 2019 da doğumum oldu maleesef son ayımda tansiyon problemim çıktı ve bir gece acayip sancılarım oldu sabah olunca eşimi işe göndermedim kalktik kahvaltimizi yaptik duş alip hastanenin yolunu tuttuk yalniz hastaneye vardigimda korkudan titiriyordum eşim sağolsun bana destek oldu güç verdi ben doguma girdiğimde çok ağlamiş her neyse devlet hastanesi olduğu icin kimseyi yanimda almadilar ben kendim girdim açilmama bakti hemşire çok iyi dedi 5 cm açılma var bir saate kalmaz doğurursun çok sevindim tabi tansiyonumu ölçünce tansiyonum çok yuksekti 17 11 olmuştu hemen acil sezaryen oldum ameliyattayken çok ağladim bebegimin sesini duyuncaaa onu göğsüme koydu doktorum o kadar guzel bir andıki onun kokusu ilk ağlama sesi hala aklimda inanin kizlar o an dünyaya bedel rabbim isteyen herkese versin sezaryen denildiği gibi zor degil ilk kalkiş biraz zordu ama ben yinede kimseden yardim almadan kendim kalkiyordum hastanede bol bol yurudum yururken hep karşiya baktim başım dönmedi ve bir haftada ayaklandim 6 günlükken ev bile süpürdüm ameliyat yerimin enfeksiyon tutmamasi icin her sabah uyandığımda duş aldim ve günde bir defa tendirdiyot yaptim kuru tutmaya calistim bol yürüyüşle atlattim şu an oğlum 7 aylik aramizda bıcır bıcır evimin neşesi benim bu hayattaki en buyuk şansim eşim bana hem hamileyken hemde dogumdan sonra çok yardimci oldu allah eşimden razi olsun allah hepinizi bir sancida kurtarsin isteyen herkese rabbim nasip etsin varsa sorularinizi alabilirim