1prens1prensesannesi_ Baharuras1321 35+4 hamileyim.. Yaklaşık 2 aydır çekiyorum. Gaviscon şurup sakız salatalık neler denemedim ki.. Sadece süt iyi geliyor. Sabaha kadar 1 litre içiyorum herhalde her yandığında soğuk süt ama
Cnsgizem Baharuras1321 kesinlikle soğuk süt yada soğuk su yani en azından beni bunlar Bi 10 dakika yatıştırıyor sonra tekrar içiyorum 😂 Allah yardımcımız olsun hayırlı doğumlar nasip etsin tüm gebelere 🌸
Beyzaguntas123 Baharuras1321 kökten çözüm bir gün rahat ettiriyor karbonatlı su bir kaşık karbonat bir bardak su dksına kesiyor 30 haftamdayım onun sayesin de yasıyorum
Baharuras1321 1prens1prensesannesi_ ay çok zor durum eltimde hamileydi hiç yaşamadı böyle bir durum saol cnm sütü de soğuk hiç içemiyorum ya
Baharuras1321 Gulyy doktora danışmam lazım onun içinde bu hafta gidicem evde olan şeyler için Önerinz varımı yoğurt yedim etki etmedi
belosunannesi36 Baharuras1321 kesinlikle gaviscon evde 3 kutu var sürekli içiyorum iyide geliyor 10 dakika sonra rahatlatıyor yanma oldukça içiyorum birde soğuk süt iyi geliyor soğuk yoğurt ile
Cnsgizem Baharuras1321 sıcak hiç denemedim ben ama az bişe dene istersen daha fazla yakmasın bide sıcak diye 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Fuliaa90 Benim arkadasim surup olmadigi zamanlar katbonatli su iciyordu gecen bende yaptim cok iyi geldi 1 bardaga 1 tatli kasigi hemen kesti
OzlemNaz Renny diye bir şurup var canım çok iyi gerçekten soda ve o şurup rahatlatıyor beni yoksa sabahlara kadar çekiyorum
Sezinsenkal Baharuras1321 merhaba bende 7. Aydayim akşamlari mide yanması oluyo doktoruna sordum rennie alabilirsin dedi tablet kana karışmıyormus midede kalıyormuş soğuk süt içiyorum elma ve soda bunlar da iyi geliyor
Asu20- Benim gece uyurken oluyor. Kalkıp süttü elmaydı alacak halim olmuyor cogu zaman. Su içip sırtıma çift yastık koyup yatak başlığına dayanıp uyuyorum. Yatmayınca çok yangın olmuyor.
HlmeMahmut1- Baharuras1321 kesinlikle sıcak süt ben de 8. Ayımdayım bir bardak sıcak süt içiyim içerken yanar sonra hemen kesilir ben o şekilde duruyorum ki eşimin de çok yanar ona da iyi geliyor sıcak süt