Ses23 Bizim kontrolümüz dışındaki sağlık önlemleri gereği, paketiniz daha sonraki bir tarihte teslim edilmek üzere bekletilmektedir. Arkadaşlar ups kargoyla geliyor e bebekteki ürünler fakat Kargo takibinde böyle bir şey yazıyor bu ne demek ya
BusraDevlet83 Ses23 Allah Allah. Ben e bebekten siparisimi aldim geçen gün. Bana öyle bir bilgi gelmedi. Bir sonraki ay mi gelecek acaba. Ups’yi aradınız mı bunun için?
sda-sda35 Ses23 ben salı günü bebek arabası siparişi verdim. Dün elime ulaştı. Belki aldığınız ürünlerle alakalı bi yoğunluk falan varsa ya da Kargo şirketinin o şubesinde yoğunluk varsa o yüzden öyle bir yazı çıkıyordur 🤷🏻♀️
Nese_2770 Benim de dünkü kargomda aynı şey yazıyordu ama akşam 6ya 10kala falan getirdiler kargoyu . Bugün gelmediyse yarın gelir bence sizinki de
Ses23 Hazalderos ya anlayışlıyım da her zaman alışveriş yaparım internetten dedim bir sorayım alanlar varsa bununla karşılaşan var mı diye
Eylulikraninannesi Bende civilden 29unda alışveriş yaptım 15 Nisan’da geldi ürünlerim zaten belirtmişler sayfada geç gelicegini sabırli olmak lazım 🤷😘
Ses23 BusraDevlet83 aramadım canım bu hafta gelmezse arayacağım illa ki sokağa çıkma yasağından olabilir belki
Pkr Ses23 benim dün gelmesi gereken kargom ups tarafından pazartesiye kaldı. Ama olabilir çok yoğunlar insanlar korkarak çalışıyor mutlaka gelir hafta içi🙏🏻
BusraDevlet83 Ses23 Mümkündür. E bebek ürünlerinin arkasında durur. Geç de olsa teslimat olur. Bana da geç geldi. 12-13 gün kadar bekledim.