miniginannesi1 Kızlar Ağustos sonu bebeğine kısa kollu mu yoksa ince uzun kollu mu ? Bebekler ilk zamanlar üşür diyorlar o yüzden bilemedim 🤦♀️
isranuroz miniginannesi1 valla canım mevsimler o kadar anormal ki ne desem olmaz ama ben kızıma sıfır kollu falan giydirdim geçen sene şort falan ama bebek arabasındaydı üzerine ince örtü örttüm
Zlhb miniginannesi1 Benım temmuz ılk haftası gözüküyor o halde bıle sıfır kol zıbın ıncecık uzun kollu tulumlar aldım üşür dıye düşündüm ama şehre göre degısır mesela agustos sonu ankarada bazen serın olabılıyor
miniginannesi1 isranuroz anladım canım işte emin olamıyor insan bende almak istiyorum ama tedirginim 🤷♀️☺️
miniginannesi1 zeynepdemirtaserol bende öyle düşünüyorum her ihtimale karşı uzun kollu giydirmek en mantıklısı herhalde ☺️
isranuroz miniginannesi1 zamanla al bence acele etme hemde kilosuna göre alırsın ben önceden aldığım şeyleri kullanamadım beklediğimden daha kilolu ilerledi kızım 😊 inşallah güle güle büyütürsün 🌸
miniginannesi1 isranuroz mantıklı canım teşekkür ederim ☺️ amin kuzum hepimiz sağlıcakla büyütelim inşallah 🙏🥰