Mervedayi Merhaba kızlar 19. Haftamdaym çamaşırında nemlenme hisseden varmı ? akıntıya bakıyorum yok. Bi yandan korktum acaba su sızıntısı varda nemlenmemi yapıyor die çözemedim
Zlhb Mervedayi bende ter oldugunu düşünüyorum pamuklu ütü kullanıyorum çokta sık degıstırıyorum gunde beş değiştirdiğim oluyor enfeksiyon olmayım dıye ama sıcaklıyoruz ya ondan oluyor bence
Mervedayi Nesizade05 evet canım terden de olabilir sanki bacak aralarım terlio gibi ama tedrgin edio işte haftaya sorcam bakalm doktora
Didialp Benimde yarın 27. Haftam bitiyor,hem nemlenme hemde kokuyor sürekli çamaşır değiştiriyorum..hemde pamuklu ve ütülü giyiyorum anlayamadım
Nesizade05 Mervedayi bende bacak aralarıma bakıyorum arada ıslak gibi geliyor ama değil yani psikolojik mi ter mi anlamadım
edanur2426 Nesizade05 36. Haftadayım bende de oluyor bana öyle geldi herhalde diyorum ama hep nemli gibi geliyor akıntı filan yok dediğiniz gibi şaşırdım şimdi sizde yazınca
Mervedayi Zlhb aynen cnm olabilir işte gene de acaba oluyor bende haftaya soracam bakalım randevuda doktoruma ambiyon sıvısı az gelip nem falanmı yapıo die. Hamilelikte herşeyi takar oldum normalde bu şekilde değilmdir can taşıyınca pinpirikli oluo insan sanrm
Zlhb Mervedayi evet bende çok öyledım ama artık sakınan göze çöp batar dıye panıklememeue çalışıyorum amnıyon sıvısı öyle az az sızmaz dıyorlar ama her gebelık farklı tabı kı ben dun kontrole gıttım kese suyu falan ıyı dedı doktor sızma olsa derdı sanırım bıraz olsun ıcını rahatlatmıs olayım doktora gıdene kadar☺️