Zehra1109 BurcuB09 evet canım 3 gün sonra tekrar ölçüm yapıldı 790 küsurdu şuan 13+4 olduk çok şükür 🥰
Zehra1109 Serifeisitmir doktorlar genelde artışı önemsiyo haklısın şu dönemde insan hastaneye gitmeye korkuyo ama yakın zamanda gerekli önlemleri alarak tekrar kan vermeni öneririm 🤗
Zehra1109 Serifeisitmir keseyi görene kadar bi keseyi görsem diyosunuz sonra bi bebeği görsem sonra bi kalp atışını duysam derken bitmiyo yani içini ferah tut 😍 ben de çok korkuyodum sürekli internetten saçma sapan şeyler okuyordum ağlıyodum falan 😅
Serifeisitmir Zehra1109 inanın aynen bende bu durumdayım doktora gidene kadar 5+5 olacağız inşallah hepsini birden söyler içim rahat eder 😊rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
Zehra1109 BurcuB09 bebeğin haftasını son adet tarihine göre belirliyolar canım son adetinin ilk gününden hesaplıyorsun yani 15 Mart ise 4 hafta 5 günlük minnağın 🥰
Zehra1109 Serifeisitmir amin canım hepimizin inşallah 😍 Rabbim özenen isteyen her kadına nasip etsin çok değişik bi duygu
Elifaydogan06 Serifeisitmir evet biliyorum canım tedbirimi alıyorum zaten doktorun söylediği zamanlarda gidiyorum