Mertarasinannesii Sevgili anneler bebeklerinizin hareketleri nasıl günde kaç tekme atıyor ,büyüdüğü için hareketler azaldı mı ??
Yasemin00 Mertarasinannesii canım sabah beri yemek yiyemedimden tepiniyo bu gun durmadan😉 sütle geçistirdim hep kendimi 😕
Nesizade05 Mertarasinannesii benim de öyle 30. Haftamdayım hatta eşim bile diyor niye tekme atmıyor artık diye hareketlerini elbette hişsediyorum ama önceden hiç durmazdı bi azaldı değişti hareket tarzı :)
semdem1 Mertarasinannesii Benim azalmadı tam tersi daha da hareketlendii, uyurken eşimi bile uyandırıyor 🙈 30. Haftamdayım 🌸
Aynurdogru Mertarasinannesii 28 haftaligim hic acimasi yok valla gelisine yapistirior😂😂 ama olsun o tekme atinca mutlu oluyorum cok hareketli masallah 💙👶🏻
Mertarasinannesii demet0146 28 de benim çok çok hareketliydi 30 a giriyorum bugün nedense pek canı istemedi oynamak 😂normal mi diye baktım normal yazıyor sitelerde hareket alanı azaldı diye ne bileyim benim durumumda olan var mı merak ettim
Mertarasinannesii Nesizade05 aynen ya farklı bir değişim oldu ilk hamileliğiniz mi sizin de ,hep aynı gidecek sanıyordum
Nesizade05 Mertarasinannesii evet ilk ve hareketleri cok değişti sabahları cok hareket ederdi artık etmiyor ve tekme atmıyor çok daha farklı hareketleri
demet0146 benim ilk hamileliğim cok değişik bazen cok hareketli ler bazen cok sakinler ama 28den sonra gün içinde düzenli hareket şeri başlıyo sakinde olsa lar hareket leri düzenli oluyo
Mertarasinannesii addie487 hareket alanı azaldığı ve büyüdüğü için demişti doktor 12 saat eğer hareketlerinde anormal bir durum olursa ki İnş olmaz hemen doktora söylemek gerekmiş
Deslem Mertarasinannesii benimkinde hareketleri azaldı gözüme uyku girmiyor çok üzülüyorum bi şey olur diye
Mertarasinannesii Deslem canım Allah korusun normal diyorlar ama şöyle ki 12 saat içerisinde en az 10 hareket yapması şartmış daha az ise doktoru aramak gerekmiş
Dnz2020 Mertarasinannesii sanki bizim hareketlerimiz yavaşladı gibi canım çok korkuyorum diken üzerindeyim bir tane kaynım olduğu için bu süreç beni çok korkutuyir
Burcugaz Son haftalara doğru iyice azalıyo bide benim oğluşum gibi tontonsa 38+5 im salıya geliyo inşallah oğlum ❤