Zagrozunannesi Orucu12 Ikinciyibekliyorum prenatal DHA kullanıyorum bende herkes farklı kullanıyor demek ki
ElifKarata Omega 3 doktoruma sordum kullanma konusunda ne dıosunuz diye kendinize bırakıyorum dedı çok gerekli görmüyorum dedi istersen al dedı ne demek istedi bende anlamıyorum 😘😘😂😂
Zagrozunannesi ElifKarata sütün kalitesini arttırıyormuş canım bana da doktor ıstersen al dedı ben kan ılacı almaya gıttıgımde eczacı onerdı kullanıyorum bakalım🤗balık da fazla tuketmedıgım ıcın ıyı olur diye düşündüm
ElifKarata Zagrozunannesi bende salı günü özel doktoruma gidicem ona sorup alıcam kullan derse canm sağol 😍😘😘
zytn FahriyeztrkYcel bende kullanıyorm onu.acaba hem multivitamin hem onu mu kullanıyosunuz ? Yoksa sadece balık yağınımı
Zozi Zagrozunannesi femix kullanıyorum 5. Haftadan beri. 8. Haftada dra gittiğimde ister kullan ister kullanma dedi.Ama ben devam ediyorum kullanmaya..
FahriyeztrkYcel sercen yok canım ilk başta yutmana zorlandım büyük diye ama baska bi sıkıntı olmadı bende 1 ay oldu kullanalı yeni bitti
FahriyeztrkYcel zytn onun içinde vitamin var zaten ,sadece onu kullanıyorum aç karnına ,tok karnına da demir ilacını alıyorum canım
zytn FahriyeztrkYcel regenesisi dr um bana tok almamı söylemişti canım ama bilmiyorum tabi hepsi farklı farklı konusabiliyolar