Gul-08 Nurcansbaby Leslie hareketlerini yapmaya çalışıyorum ben 1 mil olanını onda bile yoruluyorum bazen 10 dakikasını yapabiliyorum ancak o kadar hareketsiz kaldık ki:( ama tavsiye ederim bi bakın
Melikekrtc1 Anneincili bnde bu şekil de düşünüyorum sezeryan de olsa bebeğim için son ana kdr beklemek istiyorum. Rabbim hakkımız da hayırlısını versin canım inşallah 🤲🤲
Ddd Bende sali gunu 32 olucam :) haziranda bebekleri nasil giydirmeyi dusunuyorsunuz? Ilk zamanlar cok usur diyolar uzun kollu citcitli body mi giydirceksiniz? Temmuzda agustosta kisa kollu tisort gibi giyinebilirmiki?
Belmaaa Ddd arkadaşım bana askılı atlet üzerine uzun kollu zıbın ya da ayaklı tulum al dedi o geçen sene aynı aylarda böyle giydirmiş
sevillia zumra2020 eminmisiniz geri dediğine benim 28. Haftada 1460 gramdı doktor 2 hafta önde kilosu dedi.
zumra2020 sevillia canım yanlış yazmışım düzeltemedim de sonra. 28.haftada 970 gramdi 1 hafta geri dedi. 30. Haftada 1465 gramdi yine 1 hafta geri dedi.
BusraDevlet83 Sekuhan Ben mayıs ortasında düşünüyorum eşyalarını yıkamayı ve çanta hazırlamayı. Eksikliklerim yok denecek kadar az.
BusraDevlet83 sweethome1000 31.haftanın ortasında 1.989 kg dı. Gebelik sekerim olduğu için biraz etkilenmiş olabilir dedi doktorumuz.