Eylulikraninannesi 30+2 haftalığım bugün utuledim oglusun kıyafet lerini bı kaç alınacak şey kaldı şükür çoğu bitti. Zaten evde herşey mevcut 2. Çocuk olduğu için saglikla gelsinler 🥰
BuketBdk 32+3 ten merhaba arkadaşlar, sanıyorum haziran ayı Erkek ayı 💙🧿 bizimkide erkek. 32 de doktora gittiğimde 8 Haziran haftası alırız dedi 😂 kıyafetleri odası herşeyi hazır zaten beklemedeyiz
Invisible-33 BuketBdk 32 de gittiğinde doğumu sezaryan ya da normal diye size söyledi mi ben 32 de gittiğimde söylemedi sadece 4 yada 11 mayısta tekrar gel dedi 🤔
bdlry _aysenur ben maalasef tam bakmaya başladığım hafta corona cıktı. Bi günde de bakıp aceleyle alamadık. O yüzden odası yok 😔 sadece anne yanı beşiğimiz var bi tanıdık vermişti. Bi de bambu sepet beşik var. Ama dolap falan yok. Artık bu şekilde idare edicem 🤷🏻♀️
_aysenur bdlry Olsun sizden kıymetli değil şimdilik dolabınızda ufak bi bölme ayırabilirseniz orayı kullanırsınız ortalık düzeldiğinde odasını da yaparsınız inşallah yeterki sağlıklı olsun bebişlerimiz ❤
BuketBdk Invisible-33 ben şuanki durumda normal doğum istemiyorum dedim. Epidural sezeryan istiyorum dediğim için ortalama tarih verdi. Mayısın 20 si haftası gel kararlaştıralım dedi.
sweethome1000 KIZLAR BUGÜN KONTROLÜMÜZ VAR…KİLO TAKİBİ GELİŞİM TAKİBİ YAPICAZ DEDİ EN SON 28 DE GİTMİŞTİM SUAN 31.HAFTADAYIZ. İNŞALLAH BÜYÜMÜŞTÜR MİNİĞİM… GİDEN VAR MI 31 DE BEBEKLERİNZ KİLO BOY NASILDI
zumra2020 sweethome1000 canım bende en son 28de gittim. 1465 gramdi kızım doktor 1 hafta geri ama bu genetik de olabilir sende kilolu biri degilsin zaten dedi. 34te gidicem haftaya çarşambaya bakalim insallah haftasini yakalamıştır. Senin kaçtı 28de?
BusraDevlet83 sweethome1000 31.haftanın ortasında 1.989 kg dı. Gebelik sekerim olduğu için biraz etkilenmiş olabilir dedi doktorumuz.
zumra2020 Heyyooo bende haziran annesi olacağım inşallah hayırlısıyla. Bugun tam 33 haftalik olduk minnos kızımla. 😇🐣
sweethome1000 zumra2020 OY MAŞALLAH BENMKİ DE BAŞTAN BERİ 1 HAFTA GERİ… DOKTR PROBLEM YOK DEDİ.. 28DE GİTTİĞİMDE 27 GÖZÜKTÜ 1150 GRAMDI
Gul-08 zumra2020 28+0 da 1263 gramdı doktorum gayet iyi dedi, sizinki benimkinden çok olmasına rağmen neden az dedi ki ?
sevillia zumra2020 eminmisiniz geri dediğine benim 28. Haftada 1460 gramdı doktor 2 hafta önde kilosu dedi.
sweethome1000 https://imgyukle.com/i/QllCu8 ASLINDA BURDAN BAKTIGIMDA İYİ GİDİYOR.. BU HAFTADA 1400-1500 OLDUYSA İYİ BENCE
sweethome1000 28DE GİTTİĞİMDEN BERİ PASTANEDEN POĞÇA BÖREĞİ KESTİM…ÇALIŞINCA MECBUREN YİYORDUM… O ZAMNDAN BERİ EVDE KAHVALTIMI HAZIRLAYIP İŞE GİDİYORUM… PEKMEZE BAŞLADIM İNŞALLAH BESLENMİŞTİR KUZUCUK
Zeynep_441 sweethome1000 Büyümüştür büyümüştür çok sıkıntı yapma 🙆30 dan sonra haftada 250 grm almaya başlıyor zaten bebişler.
Ummhnmc Sekuhan merhaba ☺️ 30.haftamızdayız yeni yeni kıyafetlerini almaya başladım tabi acemi olduğumuzdan elim ayağıma dolanıyor Haziran doğumlu olacak yok uzun mu alsam yok kısa mı yok şu yok bu kafa karışıyor🤷🏻♀️ Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim hatta bugün e bebek gideceğim internetten çok zor görüp almak daha iyi diye düşünüyorum 🤔☺️👶🏻
Edanurdg Ummhnmc çıtçıtlı bodyleri kısa kol ve askılı aldım ben hep ama yenidoğan ve 0-3 ay arası kıyafetlerini ince uzun kol seçtim
Anneincili Ummhnmc yasadigin ile gore tercih yapmalısın. Ben Muğla’da yaşıyorum. 5 takım uzun kollu aldım. Çoğunluğu kisa kollu zibin.. haziranda dogum yapanlar. Eylule kadar zibinla büyüttük gibi yorumlae yapti
Rumis Ben de 32+3 ün Haziran 14 gözüküyor doğum geçen haftalarda ya erken gelirse diye stres yapıyordum kendi kendime çok şükür o kalmadı.Haftaya kontrole gidicem çok merak ediyorum kızımı 🐣👧