Semfer 37haftalık olan arkadaşlar acaba sizde de oluyo mu bebek kendını toplayınca bır tarafa karnımın içi yanıyo
Asaltntyr Semfer karnımın içi değil ama beni ateş basıyor sanki kulaklarımdan ateşler çıkıyor gibi oluyor. Bebek toplanınca oluyor dikkat ettim ben de
Asaltntyr GamzeUgur evet sürekli baş ağrısı olunca tansiyondan şüphelendim sürekli ölçüyorum normal çıkıyo.
Semfer Asaltntyr doğum belirtısı mı acaba ki baş aşağı oldugunu soyledı doktor ıkı gun önce kontrolde ama hıcbsy anlamıyorum 😔
GamzeUgur Asaltntyr tansiyonuna çok dikkat et ve bu durumu doktorunla paylaş preeklampsi (gebelik zehirlenmesi) sebebiyle 3 gün önce tam 37 haftalık olarak acil sezeryana alındım 😕 dikkat etmek lazım 😓
Asaltntyr Semfer benimki de baş aşağı duruyor ama toplanma dışında bi belirti yok sancı kasılma filan. Ama doğum başlıyor olsa hissederiz düşünüp de kendinizi üzmeyin. Son zamanlarda toplanma olurmuş öyle okudum burda hep
Semfer Asaltntyr evet öyle yapmak gerek galıba benım bukadar toplanma olmuyodu bugun aşırı var korktm tabı allah yardımcımZ olsun yavrularımızı sağlıklı bısekılde alalım kucagımıza