Eceunverkanra Kızlar merhaba, ikili test sonucum bekledigimden cabuk cikti doktorumda musait degil arayacagim dedi merak ettim cok. Sizler anlarsaniz bakabilir misiniz? https://imgyukle.com/i/QGh8sb
Meriwa Eceunverkanra canm sağ en altta 10000 de bir ibare var sıkıntı yok hadi gözün aydın benim de aynıydı geri kalan detayını bilmiyorum hiç
Eceunverkanra Meriwa çok şükür canım Allah sağ salim kucaklarımıza almayı da nasip etsin inşallah 🌸 kac haftaliksin?
Eceunverkanra Elbu doktorum ultrasonda hicbir sıkıntı görmedi, ikili testte de hic sıkıntı cikacagini dusunmuyorum her sey guzel gorunuyor dedi cok sukur. Tam net degil ama yuksek ihtimalle erkek dedi. Size soyledi mi cinsiyet?
Fuliaa90 Canım gayet iyi ben bu konuda çok araştırdım biraz riskli çıktığı için . Değerlerin beklenen değerin altında gözün aydın .
Tugce1803 Eceunverkanra bende inanamadım ve çok sevindim😍Nasıl oldu ya 🙈 özel bişi yaptıysan söyle bende yapayım🙏🏻
Eceunverkanra Tugce1803 valla canim tek yaptigim sey hicbir sey 😂 amaan nasil olsa bizim cocugumuz olmuyor dedim hic aklimda yoktu esimle cok birliktelik de olmamasina ragmen oyle ovulasyon takibi falan da yapmadim sonra zaten sok oldum testi yaptigimda aninda cikti. Tek tavsiyem hicbir sey yapmadan aklindan cikarabiliosan cikarmak. Darisi senin ve tum isteyenlerin basina tez zamanda olsun insallaaaahhhhhh 💞