CanaNefess Herkese merhaba, geçmek bilmeyen baş ağrım var günlerdir çekiyorum parol fayda etmedi önerebileceğiniz neler var gerçekten dayanamıyorum
ozgeyns CanaNefess ay bugun herkesin başı ağrıyor sanırım benim 3 gündür ağrıyordu ve mideme kadar vurdu esım aktardan nane yağı aldı daha iyi oldu tavsiye ederim
Portredekitirtil CanaNefess benimde bu birkaç gündür kafam zonkluyor resmen bişey yapmadan öyle bekliyorum geçmesini
Selin3561 Portredekitirtil ay benımde aynı ya 1 haftadır boyle ara ara gecıyor sonra birden tepem yanıyor sanki gozlerımı cöküyor agrısı tansiyona normal neden anlamadım
Portredekitirtil ozgeyns hamilelikte minoset içiliyor mu bilmiyorum canım parol içilebiliyormuş evde parol yok mecbur kendi kendine geçmesini bekliyorum 🥴
Portredekitirtil Selin3561 benimde alınım tepem ensem çok ağrıyor geçen haftadan beri tansiyondan şüphelendim bende ama yok o da değil mevsimsel mi acaba🤯🥴
CanaNefess Selin3561 benim içtiğim suyu anlatamam size normal hayatta bile günde 2-3 litre su içerim :(
syrndlr Ben de ara ara migren olduğu için çok şiddetli ağrı çekiyorum. Benim doktorum da sade Türk kahvesi, nane yağı veya at kestanesi yağı önerdi.
Minnaksever Selin3561 14 15inci haftalar gibi oluyordu genelde illa o haftalarda baş ağrısı yaşanıyor
Selin3561 Portredekitirtil ay aynı bende ya bide panik yapıyorum cok ama boyle duyunca İcim rahatlıyor