izmirlih35 Zezeze bel konusunda rahat ettim çok ağrıdığında belim onun üzerine yatıyorum çok rahatlatıyor. Bacağımı üzerine atıyorum uyumam bitwz daha rahat oluyor artık. Yalnız çok yüksekliği ykk ve aşırı terletiyor
Elif1992 Bende aralık ayında doğum yapacağım inşallah. Ama sürekli kendimi dinliyorum. Belirtiler azalip kayboluyor sonra tekrar artiyor. Acaba bebeğimin kalp atışları durdu mu diye endişeleniyorum. Kalp atışı durduğunda belirti vermiyor sanırım.
izmirlih35 Elif1992 ya o endişe bende de oluyor malesef ki sonra kendime çok kızıyorum bu kadar kötü düşünme herşey yolunda diye. Hatta rüyalarıma giriyor. Ama Allah büyük sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah elbet Rabbim hissettirir 🤲
izmirlih35 Elif1992 bende öyle şimdi 4 hafta nasıl geçecek diye düşünüyorum 😊 Bu arada belirtiler bende de her zaman olmuyor. Bazen bulantı dan kendimden geçiyorum bazen de hiç hamile değilmişim gibi
Elif1992 izmirlih35 bende bulantılar gün boyu devam ediyor bulanti var ama kusma yok. Bazen sabahları bile olmuyor değişken 😊
izmirlih35 Elif1992 Elif1992 benimde bazen kussam rahatlayacağım sabah kalkınca bir öğün başlıyor bulantı. Sonra açılınca çok bulanıyor. Birde yemek pişerken 🤔 öğün öğün bulantı yaşıyorum milletin karnı acıkınca karnı guruldar benim midem bulanır 😂
Elif1992 Rumeysaaa bende 8+2 deyim. Hiç kusma olmadı. Ama bulantı gun boyu şiddetli. Zamanla olabilir. Herkeste farkli seyrediyor.
Elif1992 izmirlih35 hiç sorma mutfağa giremiyorum. Ama bitecegini bildigimiz icin bunu yasamak da güzel 🤗
izmirlih35 Elif1992 kesinlikle iyi olsunlarda her belirti çekmeye razıyız ❣️ bitecek sonra güzel günler gelecek bunu düşünmek bile harika