Alminalperen izmirlih35 benim ilk hamileliğimde daha eziyetliydi tam tersi çok çektirdi oğlum bana ilk 3 ayda 9 kilo vermiştim. Üstüne birde erken doğdu sıpam 😂 Allahım hepsine sağlık versin nşallah vaktinde sağ salim gelsinler 🙏
izmirlih35 Alminalperen tezim çürüdü desene. Genelde ikinci çocuklar dahaa şımarık olur derler bende hamileliğr genelledim etrafımda öyle olunca 😊
izmirlih35 Hilalnr malesef benim bir bilgim yok. Doktorunuz ne dedi peki yani ilaç tedavisi mi yoksa miyom geçer miymiş
Rzs Hilalnr ben de 7 haftalık hamileyim bende de kist cıktı boyutu da büyükmüş hamile kalmadan önce gitseymişim ameliyat olmam gerekirmiş ama su anda bisey yapamazlarmış doğumu etkilermiş öyle söyledi bana
Sevda5933 gozush bebek göründü mu peki bende 6 hafta 3 gün de gittim kese gözüktü ama bebek gözükmedi doktor alttan bakınca gözükür ama gerek yok haftaya gel.dedi biraz korkuyorum
Bulutmom Sevda5933 ben de dün gittim 6 hafta 3 gün ama kese de bebekte görünmedi idrar testim hafif silik çıkmıştı sizin nasıldı idrar testi yaptınız mı
gozush Sevda5933 Canım erken bi hafta bebeği gördük fakat kalp atışını bizde duyamadık 2 hfta sonra gel bu süreçte garanti olsn dedi, hiç moral bozmayın hepsi aynanda görünmeye duyulmayablio ama normal…
gozush Durumlarımız ve haftalarımız aynı gibi rahat ol ve hiç olumsuz düşünme ki düşüncek bir durum yok… 8.hfta da git bence biz öyle yapacağız tekrar tekrar gitmeyelim bu süreçte diye… Doktorumuzda öyle dedi. O zaman kalp arışı dahil bebişi de görürsünüz inşaallah, sağlıkla… Sevda5933
Bilgemert Merhaba, bizde 6+3 teyiz. 2 gün önce ögrendik bugün kalp atısını duyduk minigimiz gosterdi bize kendisini🥰 hastaneler gerekli onlemleri almislar doktorumuz panik yok hersey kontrolumuz altinda dedi.
20Rabia20 Bilgemert bizde bu gün 6+4 olduk kalp atışı için gittim bugün herşey yolunda dedi doktorum çok şükür🤲🏻🥰
Ngr Biz de bugün 8+4 olduk. Ara ara bulantı ve yoğun açlık hissi ile yaşıyorum. Ama bunları yaşamak bile güzel ❤️
Bulutmom izmirlih35 benim normalde 3 gün sonra 7 haftalık olmam gerekiyor ama bebekte kese de görünmüyor sizce bu normal mi? Doktorum geç döllenme olabilir diyor idrar testim çift çizgi ama silik çıkıyor
izmirlih35 Bulutmom idrar testiniz 6 haftada mı silik çıktı? İlk öğrendiğim zaman benimde silikti. Sizin geç döllenme olabilir 5. Haftaysa küçüktür bir daha ne zMan çağırdı doktorunuz
Sevda5933 Bulutmom ben ilk öğrendiğimde yapmıştım çok silikti ondan sonra kan yapınca tekrar yapmadım inşallah gözükür senin de
Bulutmom izmirlih35 evet 6 haftada silik çıktı Salı günü tekrar gidicem ondan önce Cuma günü tekrar test yapmamı istedi
sinber MerveA2020 çok sevindim canım inşallah hayırlısıyla sağ Salim kucağımıza alırız keseni bebeğini kalbini gördün mü