Sevda5933 Bulutmom ben ilk öğrendiğimde yapmıştım çok silikti ondan sonra kan yapınca tekrar yapmadım inşallah gözükür senin de
izmirlih35 Aralık anneleri özellikle 9 ve10. Haftada kiler ne alemdesiniz. Bende bulantı olabildiğince azaldı sadece sabahları ve acıkınca oluyor. Ama çok şiddetli bel ağrım ve ara ara kasık batmam oluyor.
Ngr Sabah bulantıları hala devam ediyor. Progestan kullanmaya devam ediyorum ve benim de ara ara batma şeklinde kasık sancılarım var. Bunun dışında iyiyiz 🙏
Asksjj-1552 Kızlar kardeşimin eşide hamile Pazartesi günü özele gittiler doktor 7.haftasını bitirmek üzere demiş kese ve bebek var ama kalp atışını duymamış haftaya Perşembe tekrar gidecekler sizce bir sıkıntı var mıdır şimdiden teşekkürler
izmirlih35 Karından duyamayabilir geç döllenme varsa 8.haftada çok rahat duyulur. İnşallah haftaya güzel haberler alırlar
Tomrisme 8+2’yim kusmam yok, mide yanmam gitti, koku hassasiyetim azaldı, göğüs hassasiyetim azaldı. İnsan endişeleniyor🙄 daha doktora gitmeme 19 gün var 😅
izmirlih35 Tomrisme insan hep bilmek istiyor 4 hafta beklemek çok zor benimde 19 gün var gitmeme. İnşallah zaman hızlı ve sağlıkla gçeer
Buseersoy izmirlih35 7aylık bebek olunca uyuyamıyorum oğlumdaki belirtilerin tam tersini yaşıyorum inşallah allahım kız evlatta nasip eder🙏
izmirlih35 Buseersoy oyy Allah, bağışlasın ❣️ İnşallah gönlünüzce sağlıkla olsun. Benim ilk olduğu için ikisinde olsa olur. Kız hissediyorum ama erkek süorizden çıkabilir 🤗
Aysenurberat123 Merhaba kızlar 7 haftalık hamileyim kalp atışlarını duyamadık ama kalp atısını gördük şükür. Ama dün kanamam geldi adet kanaması gibi düşük riski dedi doktorum. İğne ve progestan verdi. Bugün çok fena kasılmam var sanki dogum yapıcam o derece yarın sabah ilk işim doktoru aramak sancı dan duramıyorum su an bile varmı böyle sıkıntılı olan inşallah Allah hayırlısıyla saglıklı sıhhatli kucağımıza aldırır. 🙏
izmirlih35 Aysenurberat123 geçmiş olsun öncelikle kanamanız devam ediyor mu. Doktora şimdi gidin çok şiddetli ise olmadı.
Aysenurberat123 izmirlih35 teşekkür ederm canım kanamam azaldı fakat sancım çok sabahı bekliyorum karantina nedeniyle doktorum calısmıyor arayıp bilgi alucam en azından agrı kesici faln bişey önerir
cnslymn izmirlih35 bende 9+1 hiç mide bulantım koku hassasiyeti kusmak vs. Gibi şeyler yaşamadım hiç tek sorunum normalden biraz daha fazla üşümek özellikle ayaklarım buz gibi oluyor 🥺