izmirlih35 Aralık 2020 anneleri merhaba. Ben 7. Hafta dayım aşırı midem bulanıyor ara ara baş dönmesi ve akıntı şimdilik belirtiler bunlar sizde durumlar neeler? Bu belirtileri yaşayan varmı?
mine-1994 izmirlih35 Ben de 9.haftanın içindeyim mide bulantısı baş dönmesi halsizlik çok fazla kafamı kaldıramıyorum iştahım da yok çocuk için yemeye çalışıyorum
Meleknaile izmirlih35 bende 6 haftalık olduk yeni☺️ kızlar ultrasona ne zaman gittiniz kalp atışını falan duydunuz mu
izmirlih35 Eemmyy sağlıklı olsunlarda çekilir diyorum. 3 aya kadar sürüyor diyorlar sonra inşallah gçer
izmirlih35 mine-1994 bende aynı durumdayım bulantının yanında koku hassasiyeti de başladı o daha da fena yapıyor eğer kokusunu aldıysam ağzıma vuramıyorjm yemeği zorluyorum ama cidden çok zor…
mine-1994 izmirlih35 Ben de öyle kendim yapınca yiyemiyorum kokusundan midem kalkıyor eşim yaparsa yiyebiliyorum:(
izmirlih35 mine-1994 aynen öyle benimde canım eşim işten gelsin diye bekliyorum kahvaltı için bile mutfak kokusu beni fena yapıyor.
Sevda5933 Meleknaile bende bugün 6 haftalık oldum kese icin gittiniz mi beni doktor haftaya çağırdı pazartesi karından bakacağı icin perşembe gitmeyi dusunuyorum ama kalp atışı karından duyulur mu tedirginim biraz .Siz ne zaman gördünüz keseyi bebeği
izmirlih35 Meleknaile hayırlısı ile kucaklarımıza da alalım inşallah 🤲 ben 5. Haftada kese 6.haftada kalp atışını duydum canım
gozush 6 haftalığız biz de, bugün gittik kese göründü fakat kalp atışı için 10 gün sonra tekrar gideceğiz inşaallah… Sevda5933
Eemmyy Sevda5933 5.haftada gittim ben doktora ilk defa. O zaman keseyi gördük. İkinci kontrolüm Çarşamba günü, 8.haftaya bir gün kalmış olucak. O zamanda kalp atışını duycaz inşallah. Bebeğide görürüz heralde o gün
GizemKadirr Sevda5933 canim benim 5. Haftada kese göründü sadece. 6. Haftada bebek göründü ce alttan muayene ile çok derinden de olsa bebisin kalbi duyuldu 🥰🙏🏻🧿
Sevda5933 gozush bebek göründü mu peki bende 6 hafta 3 gün de gittim kese gözüktü ama bebek gözükmedi doktor alttan bakınca gözükür ama gerek yok haftaya gel.dedi biraz korkuyorum