Esraduzz 6 hafta 5 günlük hamileyim bugun doktora gittim kese görünüyor 13mm ama kesenin icinde bebek gorunmuyor doktor bos gebelik olabilecegini ama yasal sinira ulaşmadığını 2 hafta daha bekleyelim dedi bu durumu yasadiniz mi
Suzi-1992 Esraduzz aynısını ben yaşadım önce kese yoktu sonra kese oldu bebek yoktu 6+4 te bebek gözüktü . Ama ben 7+4 biliyordum 1 hafta geri tarih söyledi . Bekle biraz daha bence .
bburcu Esraduzz geç döllenme ihtimali olabilir mi acaba ? Bazen bebek keseye göre geç oluşabiliyor. Mutlaka bekleyin hakkınızda hayırlısı olsun 🙏🏻
Hafize27 Evet adete göre 8.haftaya girdim bugün ama doktora gittim 6+2 2 hafta geriden geliyor 14 mm kese benimde yolk var ve kesenin etrafında kanama varmış progestan kullanicam 2 hafta sonra bebek görünmesi lazımmis
Esraduzz Melikerem_17 insallah bilmiyorum bekleyecegiz iki hafta daha hemen de almak istemedi doktorum
Esraduzz tekbirask156 insallah ben bir dahaki gittiğimde 8+3 olacak o zaman gorunmesi lazimmis artik yoksa alacak keseyi
Erken Aynısını ben de yaşadım hatta gittiğim doktor boş gebelik olabilir dedi o gün psikolojimi bozup ağlattı beni. Ama yavrumu 7 küsür haftada gördüm. O yüzden üzülmeyin bolca dua edin ve sabredin .
Esraduzz Erken Erken insallah bende öyle olurum zaten bekliyoruz doktorum da uzulme dedi sans verelim gec dollenme olduysa boyle olmus olabilir dedi iki hafta sonra gidicem beklicez
Esraduzz bburcu amin insallah teşekkür ederim doktoe da gec dollenme olabilir dedi zaten sans verelim hemen almayalim dedi
MervEnis Esraduzz benimde öyle oldu 7. Haftada bebiş göründü minicik şekilde 5. Haftada kesem oluşmuştu korkma 🥰🥰
Erken Esraduzz aynen içini ferah tut ben de çok korkmuştum . Buradakiler sağolsun rahatlattılar çok şükür . 2 hafta bekleyin . Benimki alttan muayene de bile görünmedi yani
Mlshasimoglu Esraduzz bence bir problem olmayacak bebisi göreceksiniz üzülmeyin içinizi ferah tutun içimden geldi yazdım 🥰