Arkadaşlar onceden de benzer bir post açmıştım belki bilirsiniz adetten 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim beta hcg 50 cıktı ve adetim geçti 3 gün sonra kanamm başladı beta hcg 14.58 e düşmüş acildeki ebe kimyasal belki de üstüne görme yasiyosun değerin ondan da düşmüş olabilir dedi kanama bitince 2 3 gün snra gel tekrar değerine baktır dedi hamile de olabilirain dedi açıkçası umudum kalmadı ama pazartesi kanama başladı bugün nerdeyse minnacık gelmiş azaldı iyice ama son iki gündür kanama azalali beri tekrar yemek yeme isteklerim sık tuvalet e gitmelerim özellikler gece başladı ve uyku bastırmaya başladı ve sürekli sol tarafimda kasık üst bölgemde birşeyler batar gibi ve kasık agrilarim var bel sırt ağrılarım da var neden böyleyim anlamadım kendimi herşeye hazırladım ama virüs yüzünden hemen kan vermeye gitmedim 2 3 daha bekleyim dedim birde en son hamile olduğumu öğrenmeden önce afedersiniz ama 6 nisanda son iliskide bulunmustum 🙈sizlerle paylaşmak istedim umudum yitirmelimuyim sizce lütfen bir fikir verin nedir benim bu halim🙄