Elif_buluy Betulkisa ya benim oglummu cok sisko ben 35 haftalikken gecen hafta yani 3 bucuktu simdi 36 haftamdayim fazlami ki kilosu doktorda saglikli diyor ama tedirgin oldum simdi cok meyve yiyorum ondanmi acaba😓
Betulkisa Darkgod bol bol süt iç canım meyve sebze tuket kasar peyniri baya kilo aldryo son zamanlarda yemeye başladım ben kilo aldirdiginin farkndym bide çerez ye fındık fıstık vs.
Darkgod Betulkisa iki haftadır hergun süt yumurta çerez yiyorum 😳🙄 pazartesi kontrol var 36+ da bakalım ne dicek
Tugbacolak Merve_kucuk bnde bugun gittim 36+6 3044 grm dedi doktor ama dn basından berı boyla ılgılı hıc bırsey denmedı soruncada ıcerde toplu duruyo nasıl dıyım dıyor☺️
ZEHRABETL Bana kalırsa naçizane kilo aldırmaya çalışmayın özellikle son haftalarda. Önemli olan gelişiminin tam olması kilosu onun sağlıklı olduğunu göstermez. Şuan ben bebişin daha kilo almaması için sıkı diyet uyguluyorum mesela.
Deletedmom327 Tugbacolak bize de doktorumuz aynısını söylüyor boy ölçümü yapılamaz diyor ultrasondaki fl değerini 7 ile çarpıyorlar ama doğru bir sonuç değil dedi
Tugbacolak Elif_buluy maşallahı var meyve kılo aldırıyor bebege saglıklıysa sıkıntı yok sadece normal dogumda bıraz zorlu olabılıyor dıye bılıyorum ama tabıkı doktorun daha dogru bılgı verır
Betulkisa Elif_buluy doktor sağlıklı dediyse canını sikma sadece sağlıklı beslen birşey olmaz allahım izniyle kilosu da gayet iyi bence
Yasminsel İki ayrı doktora gidiyorum ikisinde de kilolar farklı çıkıyor 36.haftadayız 2.600 dedi boyu da 49 cm 🤷🏼♀️