Mororkide Melisa329 benımkı aslında düşük doktorum bıle oyle soyluyo 😂😂 42kıloyla hamıle kaldım dartıldıgımda 51kıloydum boyumda uzun bırde hıc gostermıyo doktorum ıstedıgın kadar al sana sınırsız dıyo kılo😂😂kızımda toplam7.5kılo almıstım 52.5kıloyla dogum yaptıydım dogumdan cıktıgımda sankı o cocuk benden cıkmamıs gıbı duruyodu ınanmıyodu bazı doktorlar 😂😂
Byz91 Melisa329 ilk gebeliğim de 18 kilo almıştım hepside bana yaramış bebek küçük doğmuştu ama doğumdan sonra kızım 4 aylık olunca hemen diyete başladım bide emzirince verdim hepsini. Şimdi 2.gebeliğim bunda da aldım bence tartım kırıldı tartılamıyorum ama sorun etmiyorum dogumdan sonra hemen diyet ve emzirmeyle veririm inşallah. Benim avantajım kilomu hiç göstermem şuan rahat 10 kilo aldım ama hiç belli olmuyor küçük Bi göbeğim var. Aldıgım kilolar nerde bende bilmiyorum 28 haftalık olduk buarada
Busragozer Melisa329 sorma sorma 🤦🏼♀️ Daha bugün kontrolüm vardı 60.9 gr gelmiştim şimdi 62 olmuşum daha 9. Hafta mide ameliyatlı olduğum için fazla kilo almazsın diyor doktorum ama şimdiden bu kadar kilo almam 😂 ne diyeyim yarasın çocuğuma 😂
[silindi] Melisa329 evet ilk başta dert ediyodum kendime ama sonradan bıraktım ya alıyosam alıyorum kilo napayım çocuğum sağlıklı olsun ben gerekirse doğumdan sonra aç kalır veririm o kiloyu 😂
Btyas34 Melisa329 bende sendeniim kilo almak için en uygun zaman hamilelik bence aşırıya kaçmadan gözümde bir şey kalmadan geçirmeye çalışıyorum inşallah doğumdan sonra toparlarım 🤗
canim_oglum Melisa329 35+5 17 kilo😎 5 kilo fazlam var normale göre.Ama belli ermiyor vücut çok şükür çoğu ödem su sanırım.Doğumda 7 kilo falan gitmesi dileğiyle 😂
fosforlukalem Melisa329 23+1 benim de 1 gün var aramızda. Seviniyorum yakın tarihli birilerini görünce 😊😊😊 4 kiloya yakın aldım ben. İdari izinliyim şu an. Öncesinde hareketli bi işim vardı. Günde 6-7 binden aşağı adım atmazdım çok iyi gidiyordum. Şu an 1000 adım atsam öpüp başıma koyuyorum 😑😑
Kadert Melisa329 benmde doktorm normalsaz kiloyla başladığın içn aldın dedi 54 ile başmadım şuan 71 oldum 24 nisanda doğumm var .72_73 olirm heralde
Anneincili 32 haftalik 10 kilo aldm. Kilo alim hizm cok yavaştı 20 gun boyunca hergun portakal suyu içtim 2 bardak. Hem sekerm yukseldi hemde 7 kilo almistm 10 kiloya cikti birden. Portakal suynu biraktm kilo almiyorm su anda
melikekayi Ben 80 kilo idim hamile olduğumu öğrendiğimde sonra 6 kilo verdim ilk 4 aylık period da hiçbişi yiyemedim , şimdi 34. Haftamdayım verdiğimi geri aldım yine 80 kiloyum 😁😁