Ebrarsahn melikekayi boşverin bazı insanlar yalnızlıktan bu şekilde yorumlar yapabilir herkesin vardır bir sıkıntısı onuda kendisine bıraklaım :)
Ebrarsahn Mehtapca06 melikekayi arkadaş yeni katılmış bana yprumı yazmış ilk cahil oldugu çok belli aldırış etmeyelim
Gamzedngdn Ebrarsahn tabiki alıştığına vazgeçmek zor canım ama zaten daha 17 haftalık olduğunu yazmışsın detaylı ultrasona kadar kesinlik kazanmadığını her seferinde belirterek doktorum bana kız demişti şimdi kesin artık ama önemli olan sağlıklı olması 🤲
Gamzedngdn Babypnd kuşum 11 haftada nadiren söylüyor doktorlar cinsiyeti henüz küçük kesinlik olmaz diye ama zaten az kalmış azcık daha sabret birkaç haftaya öğrenirsin 🌺
Deletedmom138 Ebrarsahn zaten erkenmiş 14 haftalık, 16-17 de emin oluyor doktorlarda. Ne kadar emin olsa da cihazından kendisinden 16dan önce heveslenmeyin
EbruIrmakAhmet Ebrarsahn benimde başıma geldi canım aynısı tabi benim bi kızım olduğu için oğlanmış deyince sevinmiştim
Tospikveannesi Ebrarsahn canım sen ikili taramaya girmişmiydin orda yapıyolar ya genelde 11-12 haftalık tahminleri
Ebrarsahn Tospikveannesi hayır giricektim sonra doktoruma ben istemiyorum dedim gerekli görmedi oda zaten bugun herşeyini ölçtü bir sıkıntı görmedi şükür
Tospikveannesi Ebrarsahn Ebrarsahn maşallah 😊ikili taramada daha net görebiliyolar diye bildiğimden sordum canım hani acaba senin taramadadamı yanıldı diye